Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
07.09.2022 | Af: SPONSORERET INDHOLD

Succesfuld iPhone-launch: Fire nye modeller på vej

Er du bare en lille smule interesseret i teknologi, ved du helt sikkert, at Apples lancering af nye produkter efterhånden er blevet et helt underholdningsshow. Eventet streames live fra deres hovedkontor i Silicon Valley og følges nøje af både forbrugere, investorer og tech-entusiaster verden over. Igen i år kunne hele verden se med, da administrerende direktør, Tim Cook, gik på scenen og blandt andet lancerede fire nye iPhones.

 

Artiklen er sponsoreret af YouSee

Den nye iPhone 14 lander d. 16/9, men allerede fra d. 9/9 er det muligt at foretage en iPhone-forudbestilling. På den måde kan du være sikker på at få fingrene i den nyeste iPhone samme dag, som den rammer det danske marked.

Køb iPhone 14, hvis du vil tage eminente selfies – og andre billeder
Rigtig mange forbrugere anvender primært deres smartphone, når noget skal foreviges. Derfor er det også vigtigt, at kameraet kan levere – og det kan det med iPhone 14.

iPhone 14 kommer i fire forskellige modeller. Foruden den ”almindelige” iPhone 14, kommer der en iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max. Med de to Pro-modeller kan du nyde godt af et dual-kamera med både en ultravidvinkellinse og en telefotolinse. Hovedkameraet byder på hele 48 MP, så du kan tage knivskarpe billeder.

Zoomer vi ind på frontkameraet på Pro-modellerne, bliver det endnu vildere. Her får du nemlig hele 12 MP, så du kan tage fantastiske selfies og gå klart igennem, når du FaceTimer med venner og familie.

Selvom kameraet umiskendeligt er bedst på Pro-modellerne, bliver du ikke snydt med iPhone 14 og iPhone 14 Plus. Her får du nemlig også et dual-kamera med 12 MP, ligesom frontkameraet byder på 12 MP.

Uanset hvilken model du vælger, kan du altså roligt tage din iPhone 14 med dig, når du for eksempel nyder en solopgang ved vandet eller besøger palmestranden og vil gemme minderne.

Bestil iPhone 14 i en af de nye, flotte farver
Apple er kendt for deres stilrene, gennemførte design. Deres produkter er ganske enkelt en fryd for øjet, og det gælder naturligvis også for den nyeste iPhone.

Designmæssigt adskiller iPhone 14 sig ikke meget fra forgængeren, men der er naturligvis detaljer, der er anderledes. Blandt andet gælder det, at der ikke er noget display notch på de to Pro-modeller. Det vil sige, at der ikke er noget sort ”indhak” foroven i skærmen.

Fælles for alle modellerne er, at de er en smule tykkere, end vi er vant til, da de har fået et større og kraftigere batteri. At iPhone 14 er lidt tykkere, burde ikke gå ud over brugeroplevelsen, og vi kan allerede nu sige, at det ikke går ud over designet. Det er altså udelukkende en fordel, at du får en smartphone med en endnu længere batterilevetid.

Den nye iPhone 14 kommer i flere farver, vi kender, herunder i den støvede blå ved navn Sierra Blue, som blev introduceret med iPhone 13. Derudover kommer den nyeste iPhone i to helt nye farvemuligheder, nemlig en sart guldfarve og en fin lilla farve.

Du kan naturligvis også fortsat få din iPhone i en neutral farve, så hvad end du foretrækker, er der en iPhone 14 for dig.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close