Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
29.07.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

Svensk forward med SHL-erfaring til White Hawks

Frederikshavn White Hawks forstærker sig med den 31-årige svenske forward Daniel Trkulja, som blandt andet har spillet fire sæsoner i den bedste svenske række. Her optrådte han i 169 kampe for henholdsvis Linköping og Leksand.

 

I sidste sæson drog Daniel Trkulja på sit første udlandsophold i Norge, hvor det var Sparta Sarpsborg der havde fornøjelsen af ham. Her lavede han 30 point (7+23) i 40 kampe. Nordmændene valgte dog ikke at forlænge kontrakten, fordi klubben vurderede, at svenskerens præstationer var for ujævne.

WH-sportschef Kasper Kristensen siger:

- Vi er rigtig glade for at kunne lande en aftale med Daniel. Han er en meget erfaren spiller, der har bevist sit værd i Sverige i mange år. Daniel er en rigtig holdspiller, med sine forcer i spillet med pucken, og vil derfor blive en vigtig del af vores offensiv og powerplay i den kommende sæson.

Daniel Trkulja udtaler:

- Det bliver virkelig spændende at komme til Frederikshavn, og jeg ser meget frem til en ny sæson, i en ny liga for mig. Jeg har ikke det store kendskab til den danske liga, men jeg har talt med nogle stykker om det, som selv tidligere har spillet i Danmark, og det tegner spændende. Jeg er selv en offensiv spiller, og jeg håber, jeg kan producere point for White Hawks i den kommende sæson. Men det vigtigste er hele tiden at hjælpe holdet til de bedst mulige resultater.

Daniel Trkulja ankommer til byen i weekenden, og er med når Pelle Hånberg kalder til første træning på mandag. Det bliver med nummer 71 på ryggen, vi kommer til at se Daniel Trkulja i den kommende sæson.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close