Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
03.05.2021 | Af: Michael Frederiksen

Sygemeldinger skabte lang vaccinationskø

Indgangen til Arena Nord foregår de kommende måneder fra parkeringspladsen mellem Arena Nord og Nordstjernen Skoleafdeling.
Mandag opstod der lang kø på Arena Nords parkeringsplads, fordi vaccinationscentret var underbemandet.

 

Det var gruppe 9, som i dag skulle vaccineres i Frederikshavn, det vil sige aldersgruppen 70-75 år.

Kanal Frederikshavn har talt med flere, som over middag stod i kø i halvanden time. Problemet opstod dog allerede fra morgenstunden.

Region Nordjylland forklarer kødannelsen i Arena Nord med, at der tikkede sygemeldinger ind, hvilket betød, at vaccinationscentret startede ud med at være underbemandet.

- Der blev kaldt flere vaccinatører ind i løbet af dagen for at få afviklet køen, hvilket også er lykkedes, oplyser pressechef i Region Nordjylland, Ninette Zacho Bradsted, til Kanal Frederikshavn.

Mange i køen var tydeligvis irriteret, og nogen valgte faktisk at gå hjem. De fleste bed dog i det sure æble og ventede på, at det endelig blev deres tur til at få et stik i armen.

Stemningen blev ikke ligefrem bedre af, at Arena Nords forplads er afspærret, fordi Arena Nord skal udvide med en større foyer, flere toiletter, selvstændig indgang til Idrætshallen og bedre køkken-faciliteter.

Det betyder nemlig, at indgangen foregår fra parkeringspladsen, hvilket tvinger folk op og ned ad nogle relativt stejle trapper.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close