Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
03.08.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

Symfoniorkester spiller hele 30 pop-up koncerter

Efter de seneste års corona-pandemi er kulturlivet atter fri af restriktioner. Det markerer Aalborg Symfoniorkester med en tre dage lang turné, hvor orkestret spiller mere end 30 gratis koncerter på udvalgte lokationer i hele Nordjylland, blandt andet i Frederikshavn og på Læsø.

 

Orkestrets 65 musikere deler sig op i mindre grupper, som besøger særligt udvalgte lokationer i alle Region Nordjyllands 11 kommuner.

Fredag 5. august kl. 15.00 er der koncert på Samlingsscenen på Kalls Torv i gågaden i Frederikshavn. Torsdag 4. august er der tre koncerter på Læsø - kl. 13.30 i Læsø Saltsyderi, kl. 15.30 på Læsø Plejehjem og kl. 17.00 i Læsø Marina Park i Østerby.

Af andre koncertsteder kan nævnes Voergaard Slot, Vebbestrup Is, Salling Rooftop og Vrå Bryghus.

- Vores publikum har vist os fantastisk opbakning de seneste år, hvor vi trods restriktioner både har solgt rekordmange sæsonabonnementer og haft en overvældende tilslutning til blandt andet vores online-koncerter i perioder med nedlukning. Derfor er vi glade for, at det nu er muligt at betale lidt tilbage på den store støtte med denne turné, siger kunstnerisk chef i Aalborg Symfoniorkester, Tecwyn Evans.

Den første pop-koncert løber af stablen onsdag klokken 11.00 på Museum for papirkunst i Blokhus, og turnéen afsluttes ved Musikkens Hus fredag den 5. august klokken 16.00.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close