Gå til hoved-indhold
26. august 2016 - kl. 00.08

Syv ud af 10 sygdomme har psykiske årsager

 • 1 af 2
  FOTO: Kanal Frederikshavn
 • 2 af 2
  Psykolog-Centret ligger i Danmarksgade med indgang fra Restaurant Essens.
Af: Kanal Frederikshavn

Psykolog-Centret i Danmarksgade i Frederikshavn tilbyder fire interessante arrangementer i løbet af efteråret.

- Overordnet set har formålet med alle vores arrangementer gennem tiden altid været at gøre os selvarbejdsløse. Psykologen kommer jo ofte på banen, når skaden er sket, og hvor man ikke længere fungerer så godt. Vi kunne godt tænke os at prøve at forebygge lidt ved at give alle interesserede lidt værktøjer til at tackle mange af livets udfordringer, inden de eksempelvis fører til stress, angst eller depression, siger chefpsykolog Bjørn Danielsen

Programmet for Psykolog-Centrets Aftenskole 2016 omfatter fire spændende emner, som Bjørn Danielsen vil undervise om fire onsdage i september. Han har over 40 års erfaring som psykolog og øser gerne af sin viden og sine erfaringer, og der lægges op til dialog og diskussion om emnerne.

Bjørn Danielsen lægger ud med at fortælle om vores psykiske velvære og trvisel, og om hvad vi kan gøre for at sikre denne. Her får man blandt andet mulighed for at afprøve den WHOgodkendte Sundhedsprofil, hvis man har lyst, og efterfølgende at få individuel tilbagemelding på den.

De efterfølgende aftenskolekurser kommer til at dreje sig om henholdsvis stress, angst og depression, hvor der blandt andet er fokus på, hvad vi allesammen kan gøre for at hjælpe vores medmennesker, der lider af dette.


Fakta:

 • Psykolog-Centret i Frederikshavn blev startet i 2006 af Bjørn Danielsen
 • Psykolog-Centret kan dermed i år fejre 10 års jubilæum
 • Psykolog-Centret har afdelinger i Frederikshavn, Sindal og på Læsø
 • Psykolog-Centret har tilknyttet seks psykologer med forskellige specialer
 • Læs mere om Psykolog-Centret på www.psykolog-centret.dk og på Facebook

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...