Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
30.12.2010 | Af: Kanal Frederikshavn

Tæt på udsolgt til ISTØLT Frederikshavn 2011

ISTØLT FREDERIKSHAVN kan snart meldt om alt udsolgt. Der er 188 ud af 1.200 billetter tilbage til arrangementet, som finder sted lørdag 5. februar i Iscenter Nord. 

- Vi har oplevet en stor stigning i salgshastigheden i forhold til sidste vinter, hvor salget først for alvor begyndte i januar, fortæller Jan Michael Madsen fra arrangørgruppen.

Dette faktum - sammenholdt med den væsentligt større tilmelding af ryttere og heste generelt samt den øgede deltagelse af norske og svenske heste - tegner et billede af ISTØLT FREDERIKSHAVN som en succesfuld nicheevent i vækst.

- Det fastslår samtidigt Iscenter Nord Frederikshavn som en attraktiv ramme med optimal placering i forhold til udviking af denne topkonkurrence for eliten i dansk islandsheste sport, mener Jan Michael Madsen.

Der forventes også en stærk udvikling i konceptet OPTAKT TIL ISTØLT på Knivholt Hovedgaard. Det finder sted lørdag 29. januar og er et heldagsarrangement for hele familien. Her forventes omkring 75-100 deltagende ryttere - med hver sin hest, alt afhængig af vejret.

- Arrangementet på Knivholt er en ur-premiere begivenhed, så vi har p.t. ikke et bud på antal besøgende uden hest, men et slag på sadeltasken kunne være 250, lyder det fra Jan Michael Madsen.

Læs mere på www.istoelt.net

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close