Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
19.11.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

Tager stor afstand til min gruppeformand i byrådet

Thomas Strauss Jensen: - Jeg vælger som konservativt partimedlem og suppleant at tage stor afstand til min gruppeformand i byrådet.
Thomas Strauss Jensen (C), 1. suppleant til Frederikshavn Byråd, har skrevet dette indlæg: Efter de seneste dages diskussioner om beslutningen omkring Royal Run, mener jeg, at sagen virker mere tynd, end den var fra starten. Jeg vælger som konservativt partimedlem og suppleant at tage stor afstand til min gruppeformand i byrådet.

 

Det, som det Konservative Folkeparti gik til valg på i Frederikshavn Kommune, var at styrke erhvervslivet og øge turismen fra Skagen i nord til Voerså i syd.

Set ud fra disse punkter ser jeg, at vores byrådsmedlem og gruppeformand (John Lamp Henriksen, red.) er gået i mod sit partis fællesmål om at forbedre turismen i kommunen.

Som tidligere skrevet mener jeg fortsat, at Royal Run ville være en ære og en investering i kommunen, der kunne have bidraget med positiv omtale og givet os noget tilbage, for eksempel en tidligere start af turistsæsonen i Skagen.

16. november udtaler Birgit S. Hansen og John Lamp Henriksen sig om at have takket "nej til at bidrage med kommunale kroner til Royal Run … grundet svær budgetlægning med besparelser og afskedigelser".

Når vi som politikere taler om økonomi, er denne inddelt i flere forskellige puljer, som er særligt egnet til at bidrage indenfor samme område, som de er tildelt. Derfor undrer det mig at formanden og næstformanden for Økonomiudvalget i Frederikshavn Kommune kan begrunde deres svar om ikke at afholde Royal Run i Skagen med forvaltningsbesparelser.

Dette skyldes, at de kroner, som skal gå til de kommunale arbejdspladser, intet har at gøre med de kroner, der er afsat til at gå til events som for eksempel Royal Run.


 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close