Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
13.09.2021 | Af: Michael Frederiksen

Talentligaen: Store sejre til FIK på 7-0 og 6-1

Philip Nolsøe scorede et og assisterede til to mål i 6-1-sejren over Gentofte.
I weekenden spillede Frederikshavn Ishockey Klub sine første to kampe i Dansk Ishockey Unions nye satsning i ungdomsishockey: Talentligaen. Turneringen er landsdækkende og tidligere kendt som U20.

 

I spidsen for Frederikshavns Talentligahold står David Ohnutek, Mads Johnsen og Christian Nordentoft, der næppe kunne have ønsket sig en bedre start.

Lørdag eftermiddag blev turneringen for alvor skudt i gang, hvor Rungsted var på besøg.

Et tændt frederikshavnerhold - anført af velspillende Magnus Johnsen mellem stængerne og Mark Izouski med tre mål og en assist - sendte Rungsted hjem med en lussing på 7-0, hvor skudstatistikken efter 60 minutter hed 47-18.

Det var derfor et sprudlende FIK-hold fuld af selvtillid, der var klar igen søndag eftermiddag, hvor Gentofte kom besøg. Gentofte kom til Frederikshavn med en frisk 3-0-sejr over AaB i bagagen.

Frederikshavn fortsatte, hvor de slap dagen før. En god defensiv og en usvigelig sikker Magnus Johnsen mellem stængerne dannede igen grundlag for en sikker sejr. 6-1 stod der på tavlen efter slutfløjtet, hvor skudstatistikken hed 35-22.

Fremadrettet var Philip Nolsøe og Nikolaj Boelsmann Kristensen mest iøjnefaldende. Begge besidder god teknik og et godt skøjteløb. Ellers er det bemærkelsesværdigt, at der er hele seks udenlandske spillere på FIK's hold. De kommer fra blandt andet Finland, Ukraine og Rusland.

Du kan følge fremtidens stjerner for Frederikshavn White Hawks allerede på torsdag, hvor Talentligaholdet får besøg af Esbjerg kl 19.15.


 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close