Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
23.02.2021 | Af: Michael Frederiksen

Teaterforening: Vi har en perlerække af tiltag

Caspar Phillipson gæster Det Musiske Hus i Frederikshavn lørdag 9. oktober.
Frederikshavn Teaterforening vil gerne være med til at tænde et "lys" for kulturens svære vilkår og løfter allerede nu sløret for forestillinger i efteråret 2021 - og det til en pris, hvor alle kan være med.


 

- Det bliver stort på mange måder. Vi har en perlerække af tiltag, hvor vi har bredt os i hele kommunen, fortæller formand Lilly Pedersen.

Frederikshavn Teaterforening har to opsætninger på Sæbygaard Slot, nemlig Vigga Bro med "Ragnarok", der fortæller om gudernes sidste dage. Derudover får den aktive teaterforening besøg af en rigtig eventyrer, Dieter Betz, der fortæller om et liv, som ikke mange kan forestille sig.

- Det er helt vildt, lover formanden.

Frederikshavn Teaterforening ser endvidere frem til en eftermiddag med violinisten Kim Sjøgren, som fortæller om sit liv og sin musik. Dette foregår i samarbejde med Ålbæk Idrætscenter.

På Scandic The Reef i Frederikshavn er der et oplæg om kropssprog ved skuespiller Anders Thorn. Det handler om, hvordan vi kan bruge og optimere den måde, vi kommunikerer på i det daglige. Det sker på Scandic The Reef.

- Sidst men ikke mindst har vi indgået et samarbejde med Trigon om The Late Night Show, hvor Caspar Phillipson fortolker Tom Lehrers sange og kommer med indslag fra Monty Phyton-sange. Dette show spillede i foråret på Posthusteatret og blev forlænget flere gange. Ene mand og et klaver. Glæd jer, lyder det fra Lilly Pedersen.

Casper Phillipson har allerede optrådt med uddrag fra dette show på scenen foran Krudttårnet i forbindelse med de sommeraktiviteter, som Fonden Tordenskiold stod for.

De nævnte arrangementer udbydes til 125 kroner pr. billet.

- Så har alle mulighed for at komme ud under kulturens vinger. Vi trænger alle til at få boostet vores mentale sundhed, mener Lilly Pedersen.

Teaterforeningens sæsonprogram 2021-2022 udkommer ultimo marts.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Presse

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close