Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
04.07.2020 | Af: Michael Frederiksen

THE GOOD OLD DAYS flyttes til næste weekend

Caspar Phillipson indtager scenen med showet THE GOOD OLD DAYS. Dette foto er fra teaterkoncerten om Frederikshavns 200 år som købstad i 2018. Foto: KASIK
Showet THE GOOD OLD DAYS med Caspar Phillipson ved Krudttårnet er udsat en uge på grund af vejrmeldingen, som lover lidt for meget regn.

 

Arrangementer var annonceret til at finde sted i denne weekend, men afvikles i stedet for lørdag 11. juli kl. 20.00 og søndag 12. juli kl. 13.00, begge gange ved Krudtårnet, hvor der alle dage frem til 9. august er forskellige aktiviteter.

Caspar Phillipson indtager scenen med showet THE GOOD OLD DAYS. Med udgangspunkt i sin britiske baggrund har Caspar Phillipson sammensat et program af sjove og grove sange, primært fra Tom Lehrer og Monty Python, som med galgenhumoristisk livskraft garanterer en forrygende stund sammen.

Publikum får helt sikkert mulighed for at synge og fløjte med på en klassiker eller to.

Her har du en sjælden chance for under vores breddegrader at nyde en hyggelig koncert med Caspar Phillipson, som er en af Danmarks bedste stemmer, kendt fra blandt andet musicals, film og teater og de to teaterkoncerter ved Krudttårnet HISTORIEN om KØBSTADEN i 2018 og KRIGEN om VARTEGNET i 2019.

Grundet COVID-19-retningslinjer spilles koncerterne for et siddende publikum, og der er begrænsning på antallet af pladser. Kom derfor i god tid – først til mølle.


 

BillederTilføj billede


FOTO: KASIK

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close