Gå til hoved-indhold
11 august. 2022

Thomas Helmig trækker gæster fra hele landet

  • 2 af 3
    FOTO: Kanal Frederikshavn
  • 3 af 3
Af: Michael Frederiksen

Der bliver både talt københavnsk, sjællandsk, fynsk og jysk på Knivholt, når Thomas Helmig fredag aften giver koncert i Frederikshavn.

- Han er utrolig populær i hele landet, og bare de sidste dage har jeg talt med gæster, der kommer fra København, Slagelse, Svendborg, Sønderjylland og Aarhus. De har spurgt om overnatningsmuligheder heroppe. Det er fantastisk, at der kommer folk til byen fra hele landet, siger arrangør Casper Høgsted fra Sportens Venner.

Han afslører også, at det bliver en rigtig tøseaften på Knivholt. Han kender ikke de præcise tal, men vurderer umiddelbart, at fordelingen bliver 70 procent kvinder og 30 procent mænd.

- Der bliver en rosé-aften, smiler Casper Høgsted.

Her tænker han ikke kun på de mange kvindelige Thomas Helmig-fans. Vejrudsigten tegner særdeles lovende. Solrigt, næsten ingen vind og over 20 grader indbyder til rosé på Knivholt.

Der er solgt næsten 2.500 billetter. Det er lidt i underkanten af de forventede 3.000.

- Vi havde håbet på lidt flere frederikshavnere, men vejrmeldingerne gør, at vi satser på, at de kommer ud af busken her de sidste par dage op til koncerten. Det skulle de helst, for vi får en fantastisk sommeraften på Knivholt. Vi kan ikke få det bedre, udtaler Casper Høgsted.

Billetsalget gør, at Sportens Venner endnu ikke er helt i mål med økonomien. Derfor håber Casper Høgsted på en god slutspurt, når det gælder salg af billetter, ligesom han drømmer om en stor omsætning i de to barer på koncertpladsen.

Fredagens program:

Kl. 19.15: Lord Siva
Kl. 21.15: Thomas Helmig

Køb din billet her. Billetprisen er 524 kroner.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...