Gå til hoved-indhold
10. april 2024 - kl. 10.04

Tid til politik: Vi har ikke råd til at stå i hver sin lejr

  • 1 af 1
Af  Tina Kruckow

Byrådsmedlem Tina Kruckow (S), som er blandt kandidaterne til at blive ny spidskandidat, har skrevet dette indlæg: Jeg har de seneste dage fulgt debatten på Kanal Frederikshavn, og det bekymrer mig at se den mudderkastning, der foregår, når fokus burde være at lave politik. 

Politik, den debat er jeg altid klar på. For mig er lokalpolitik mødet med borgerne - virkeligheden, som forbereder os politikere til at træffe de bedste beslutninger. 

De, der kender mig, ved, at jeg fokusere på bolden, og aldrig på personen. 

Jeg foretrækker at diskutere politik og debattere, hvordan vi bedst kan lykkes med at skabe en kommune, der tilbyder en værdig velfærd, et sted hvor folk ønsker at flytte til, og hvor vi står sammen om løsninger.

Vi står over for mange udfordringer nu og i fremtiden grundet den demografiske udfordring med flere ældre og færre i den arbejdsdygtige alder. Det primære og altid det vigtigste er, at vi forenes, kæmper for vores kommune, vores velfærd og vores hverdag.

Vi har ikke råd til at stå i hver sin lejr. Der er alt for meget på spil, og hvis der er nogen, som skal stå sammen og gå foran, så er det os politikere i Byrådet. Ansvaret ligger hos os; Det er vi valgt til.

At være politisk uenige er sundt. Det bidrager til nuancer og opkvalificerer vores beslutninger. 

Politisk står jeg fast på integritet, ærlighed og vil arbejde for at forene os på tværs. Det er min stil nu i udvalgsarbejdet og vil også være min stil i fremtiden. 

Jeg vil det bedste for fællesskabet, Frederikshavn Kommunes borgere. Den debat optager mig mere end mudderkastning.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...