Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
20.05.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Tilbage i Jyllandsserien efter 11 års fravær

Efter 11 års fravær rykker FfI Fodbolds førstehold på damesiden op i Jyllandsserien. Det sker på baggrund af seneste sæsons resultater, da fodbolden har ligget stille i foråret på grund af COVID-19.

 

- Jeg glæder mig meget til at spille på et endnu højere niveau end tidligere. Selvfølgelig bliver spillet hurtigere og mere fysisk, men det ser jeg bare som en stor udfordring. Jeg er glad og stolt og i den grad optimist i forhold til at vi kan klare os i Jyllandsserien, udtaler Cecilia "Ciljo" Buchholtz, holdets benjamin på 18 år.

Der ligger en seriøs og målrettet indsats bag FfI-holdets fremgang, og det er ikke tilfældigt, at det unge "rutinerede" hold, som har spillet sammen i mange år, rykker op.

- Den nye generation af Senior Piger i FfI Fodbold blev rykket op i seniorrækkerne i efteråret 2016, selv om gennemsnitsalderen var lav, og mange af spillerne var meget unge. Siden har holdet udviklet sig på alle fronter, og det bliver spændende at følge udviklingen fremadrettet. Vi glæder os over det stærke fællesskab, hvor nye spiller hvert år er faldet godt til. Vi er enormt stolte af holdet, som nu velfortjent skal prøve kræfter med Jyllandsserien, siger trænerteamet Anders Clausen og Allan Gøgsig.

Formand Anders Brandt Sørensen sender en stor lykønskning til holdet.

- Jeg er stolt og glad for, at vi i klubben har et flagskib på damesiden, som viser, at vi vil noget, og vi mener det, når vi siger, vi gerne vil være en klub for alle. Oprykningen viser, at fodbold for både piger og drenge er noget vi fortsat skal arbejde for, udvikle og nyde som tilskuere, udtaler Anders Brandt Sørensen.

 

BillederTilføj billede


FOTO: FfI Fodbold

FOTO: FfI Fodbold

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close