Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
10.05.2021 | Af: Michael Frederiksen

Tilflytter: I Frederikshavn har vi råd til drømmebolig

Pernille Moth og Max Sørensen foran deres nye bolig i Solkrogen i Frederikshavn.
"Hvem skal bo i alle de nye huse/grunde i Frederikshavn?", spurgte Grethe Nielsen for nylig i et indlæg på Kanal Frederikshavn. Et godt spørgsmål, som vi stiller videre til et par og en familie, der netop har købt henholdsvis hus og grund i Golfparken.

 

- Det skal forhåbentlig en masse unge familier, som ligesom os får øjnene op for, at Frederikshavn giver mulighed for at få råd til drømmeboligen og mulighed for at opleve naturen på helt klos hold, siger Max Sørensen.

Han stammer fra Skagen, mens kæresten Pernille Moth er fra Aalborg. Parret har senest boet i en lejlighed i Nørresundby. Nu har de købt en indflytningsklar bolig i Solkrogen i Golfparken.

- Vi har fået rigtig god kvalitet for pengene, en gennemtænkt planløsning med god udnyttelse af kvadratmetrene samt en ugeneret have. Som førstegangskøbere tiltalte det os også, at boligen ikke kræver den store vedligeholdelse. Derudover havde Pernille fået arbejde hos Frederikshavn Kommune, og vi ville gerne tættere på familien i Skagen og Frederikshavn samtidig med, at vi stadig har familien i Aalborg forholdsvis tæt på, forklarer Max Sørensen.

Pernille Moth er født og opvokset i Aalborg og har altid boet i Aalborg. Max Sørensen er født og opvokset i Skagen og boede derefter i Frederikshavn i et par år, inden han flyttede til Aalborg.

- Vi har ingen børn endnu, men vi må se, hvad fremtiden bringer. Vi synes i hvert fald, at boligerne i Solkrogen kan imødekomme både par og børnefamiliers behov, mener Max Sørensen.

Hvad er fordelene – som I ser det – ved Frederikshavn/Golfparken?

- Fordelene ved Frederikshavn er, at man får meget hus for pengene, og Golfparken ligger i et naturskønt og familievenligt område med et godt naboskab. Det er omkranset af både åbent land, skov og strand, og samtidig er det tæt på institutioner, skoler, fritidsaktiviteter, supermarkeder, centrum samt hvad man ellers har brug for i hverdagen, forklarer Max Sørensen.

Christoffer Frimer Olesen har boet 20 år i Støvring, et halvt år i Los Angeles og de sidste seks år i Aalborg. Nu flytter han i Golfparken med sin kone, Anne-Sofie, som stammer fra Frederikshavn, og parrets otte måneder gamle datter.

Hvorfor har I købt grund i Golfparken?

- Da vi har familie, som allerede bor i Golfparken, har vi oplevet miljøet og kan se, hvor opblomstrende området er, så vi ønskede også at blive en del af dette, forklarer Christoffer Frimer Olesen.

Familien flytter til Frederikshavn fra en lejlighed i Aalborg-bydelen Kærby.

Christoffer Frimer Olesen forsøger også at besvare Grethe Nielsens spørgsmål: "Hvem skal bo i alle de nye huse/grunde i Frederikshavn?"

- Det virker til at være en blandet flok. Både tilflyttere som os samt folk fra området, der ønsker nye huse på en attraktiv lokation. Golfparken virker til at være et ekstremt attraktivt område, og planerne for fremtiden i og omkring Golfparken indikerer en opblomstring af denne del af byen, vurderer Christoffer Frimer Olesen.

Betyder det - vurderer du – at det bliver sværere at komme af med sit gamle hus i Frederikshavn fra 70’erne eller 80’erne?

- Der vil altid være folk, som ønsker at renovere frem for at bygge nyt, så jeg tror, mulighederne vil være det samme, da der stadig vil være købere til ældre boliger.

Der er blot fire grunde ledige i Golfparken, som er i gang med at byggemodne etape 6, der består af 23 grunde.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close