Gå til hoved-indhold
07 februar. 2020

Tirsdag på Café Victory: Glutenfri fællesmiddag

  • 1 af 2
    FOTO: Kanal Frederikshavn
  • 2 af 2
    Betina Munk har tidligere samlet 24 personer til glutenfri fællesmiddag.
Af: Michael Frederiksen

Betina Munk er blevet ansat på Café Victory i Frederikshavn, og det markeres med en glutenfri fællesmiddag på tirsdag 11. februar fra kl. 17.30 til 19.00. Menuen står på tarteletter.

- Jeg har gjort det gør, og det blev en succes. Senest var der 24 tilmeldte, som satte pris på, at de kunne spise i tryghed og tale med ligesindede i et glutenfrit miljø, siger Betina Munk.

Café Victory har lovet, at de glutenfrie middage bliver en tradition, hvis Betina Munk hver gang kan samle over 20 personer.

- Sidste gang var en mandag. Nu bliver det en tirsdag, og hvis opbakningen er stor nok, holder vi næste arrangement onsdag ugen efter og så videre, oplyser Betina Munk.

Hun understreger, at alle kan spise glutenfrit. Middagen på tirsdag koster 75 kroner for voksne og 45 kroner for børn under 12 år. Bestilling sker på SMS 6165 9106. Sidste tilmeldingsfrist er søndag 9. februar.

Drikkevarer, kaffe og kage kan tilkøbes på dagen.

Betina Munk bager om morgenen på Café Victory, inden de andre møder. Hun sørger personligt for, at ALT gøres rent.

- De håndterer jo glutenholdige fødevarer hver dag i caféen, så jeg er tvunget til at starte med grundrengøring. Jeg har jo selv cøliaki, så jeg ved, at det er mega vigtigt, at det jeg laver, er SAFE, siger Betina Munk.

Hendes aftale med Café Victory betyder, at det snart bliver muligt at købe glutenfrit mørkt og lyst brød samt sandwichbolle på caféen i den nordlige ende af gågaden i Frederikshavn.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...