Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
22.07.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

To backs tager turen fra Sverige til White Hawks

Frederikshavn White Hawks præsenterer i dag to nye backs. Den 30-årige svensker Jesper Dahlroth og den 21-årige dansk/svensker Linus Lundberg tilslutter sig White Hawks-truppen i næste uge.

 

Jesper Dahlroth kommer med stor erfaring fra flere stærke svenske klubber, hvor det blandt andet er blevet til en sæson (2019/2020) i den stærkeste svenske række, SHL, hvor han spillede 50 kampe for IK Oskarshamn. Derudover, har han været en meget vellidt og respekteret spiller i HockeyAllsvenskan, hvor han har optrådt for flere forskellige klubber.

- Jesper Dahlroth kommer til klubben med bunkevis af rutine fra de to bedste rækker i Sverige. Han er en meget dygtig og stærk defensiv back, der er rigtig god foran eget mål. Jesper er typen, der tager masser af ansvar på sine skuldre, og som vores unge backs kan læne sig opad og lære en helt masse af. Herudover vil vi også se, at Jesper kommer til at bidrage offensivt med hans gode spilforståelse og playmaking evner, vurderer sportschef Kasper Kristensen, White Hawks.

Jesper Dahlroth tror, det bliver sjovt at komme til Frederikshavn og spille.

- Jeg har aldrig spillet i Danmark før, så det bliver utrolig spændende at prøve kræfter med den danske liga. Jeg har hørt rigtig godt om byen, fansene og om White Hawks gennem Mikkel Aagaard, som jeg har spillet med i Modo. Min familie og jeg glæder os meget til at komme til Frederikshavn i næste uge og starte op i White Hawks, udtaler Jesper Dahlroth.

Linus Lundberg er en ung spiller fra Sverige, der har dansk statsborgerskab. En spiller, der kommer med ungdommens gåpåmod. Han kommer fra Södertalje og har spillet på flere af deres ungdomshold. I sidste sæson spillede han for Strömsbro IF i HockeyEttan, hvor det blev til 43 kampe.

- Linus Lundberg er en ung spiller, der skal have mulighed for at vise sig frem. Han passer godt ind i vores strategi i White Hawks, hvor vi gerne vil give flere unge spillere chancen. Linus er en mindre back (171 cm, red.), der er rigtig dygtig på skøjterne og kan sætte fart i spillet med pucken. Han vil styrke bredden i truppen og skal slås med de andre unge backs om en masse istid i den kommende sæson. En spændende ung spiller, som vi glæder os til at få ind i truppen, siger Kasper Kristensen.

Linus Lundberg:

- Jeg ser meget frem til at blive en del af White Hawks i den kommende sæson, hvor jeg skal prøve mig af i en ny liga. Jeg har hørt meget godt om klubben fra Nick Olesen, der har talt godt om byen, holdet og fansene, og har derfor også fulgt klubben i længere tid. Det er vigtigt for min udvikling at få prøvet mig selv af et nyt sted og i et nyt miljø, hvor de unge får chancen. Jeg glæder mig til at blive en del af truppen og få finpudset mit danske igen.

Nick Olesen har kommenteret nyheden på White Hawks' Facebook: "Stærkt WH, Linus er klasse".

Jesper Dahlroth skal spille med nummer 39 og Linus Lundberg med nummer 86.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close