Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
20.11.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

To lokale klubber får over 32.000 kroner fra OK

Udover Skagen Badmintonklub og Frederikshavn Ishockey Klub støtter energiselskabet OK omkring 2.100 klubber og foreninger i hele landet.
Skagen Badmintonklub og Frederikshavn Ishockey Klub har via sponsoraftaler med energiselskabet OK fået udbetalt over 32.000 sponsorkroner tilsammen.

 

I en svær og udfordrende tid under corona giver OK endda 30 procent ekstra i sponsorstøtte til foreningerne, der i stedet for sponsorchecks på 25.004,28 kroner tilsammen nu kan se frem til hele 32.505,56 kroner.

Skagen Badmintonklub får udbetalt 18.692 kroner, mens Frederikshavn Ishockey Klub får udbetalt 13.813 kroner.

Det er OK’s kunder, der har sparet pengene op til foreningerne ved at tanke på deres OK Benzinkort. Vælger kunderne at knytte OK Benzinkortet til sponsoraftalen, støtter de nemlig gratis med et beløb for hver liter brændstof, der tankes på kortet. Det er OK, der har udbetalt pengene til de to foreninger.

I sponsoraftalen med OK kan klubber og foreninger få fem øre for hver liter, der tankes hos OK. Derudover kan foreningerne få fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK og yderligere fem øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. I alt 15 øre kan altså gå foreningernes vej, hver gang der bliver tanket en enkelt liter.

Skagen Badmintonklub og Frederikshavn Ishockey Klub er to ud af omkring 2.100 klubber og foreninger, der kommer til at nyde godt af ekstra støtte fra OK. Det danske energiselskab vil nemlig frem til og med maj 2022 øge sponsorstøtten med 30 procent til alle eksisterende foreninger med en benzinkortaftale, så de får ekstra hjælp til at klare sig igennem coronakrisen.

- Vi ved, at denne tid er speciel vanskelig for alle klubber og foreninger, hvor mange har været tvunget til at sætte deres aktiviteter på pause. Derfor øger vi nu støtten til vores loyale og trofaste sponsormodtagere med 30 procent, så både voksne, børn og unge fortsat vil have mulighed for at dyrke idræt og foreningslivet, der hvor de bor, siger Anders Knudsen, salgsdirektør i OK.

 

BillederTilføj billede


FOTO: OK

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close