Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
26.04.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

To skøjteløbere skal deltage i Special Olympic

Julie Haagensen og Laura Dollerup fra Skøjte og Sports forening Nord i Frederikshavn er udtaget til Special Olympic 2022 i Rusland. Den danske trup består af fire deltagere, hvor Skøjte og Sports Forening Nord altså stiller med halvdelen.

 

Julie Haagensen har kun skøjtet i få år, men har på den korte tid alligevel formået at udvikle sig til at komme i betragtning til udtagelsen.

- Julie er en pige, som kæmper hårdt til træning – både på og udenfor isen. Hun møder glad op og er altid klar på nye udfordringer og ny læring, siger Rebekka Holm, formand i Skøjte og Sports Forening Nord.

Laura Dollerup har skøjtet i mange år og været i mange foreninger rundt om i Jylland.

- Men hun har nu fundet fodfæste i Skøjte og Sports Forening Nord, da vi har et stærkt og dygtigt trænerteam. Nu har hun ro og kan derfor arbejde videre frem mod sit store mål, fortæller Rebekka Holm.

Hun mener, at udtagelsen af de to skøjteløbere viser, at Skøjte og Sports Forening Nord er en forening for alle, som også prøver at rumme alle.

- Før har vi stillet med danske mestre, og nu kan vi også stille med to OL-debutanter til Special Olympics. Turen går til Kazan i Rusland i januar 2022. Vi er så heldige, at én af vores trænere kommer med til denne kæmpe oplevelse sammen med Hvidovers hovedtræner, men da Skøjte og Sports Forening Nord har så kompetente trænere, kan de begge tages i betragtning. Skøjte og Sports Forening Nord er i en rivende udvikling, fortæller Rebekka Holm.

Skøjte og Sports Forening Nord er medlem af Parasport Danmark og har i den daglige træning et parasport-hold, hvor ikke kun mentalt udfordrede har en plads, men også kørestolsbrugere, som bliver skubbet og drejet rundt på isen

- Det er altid en glæde at se dem på isen, hvor de flyver rundt, mærker kulden og med kæmpe smil på læberne. Det er noget, som varmer om hjertet i en kold skøjtehal, siger formanden.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close