Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
25.09.2022 | Af: Michael Frederiksen - Foto: Helle Krag Hornshøj

To Trkulja-scoringer sikrede WH point i Vojens

Daniel Trkulja scorede to mål i Vojens. Foto: Helle Krag Hornshøj
Den 31-årige svensker Daniel Trkulja scorede sit tredje og fjerde mål i fem kampe for Frederikshavn White Hawks og sikrede cheftræner Pelle Hånbergs tropper et dejligt point udekampen mod SønderjyskE.

 

Efter føringer på 2-0 og 3-1 til SønderjyskE endte kampen 3-3 efter forlænget spilletid, hvor den tidligere WH'er Nikolaj Krag med to scoringer sikrede hjemmeholdet en sejr på 4-3.

Det var anden gang i denne sæson, at de to hold mødtes i Metal Ligaen. I Frederikshavn førte Mario Simioni sine tropper frem til en 4-0-sejr, og inden sæsonen vandt SønderjyskE 7-0 i en træningskamp. Set i det lys var der altså klar fremgang at spore i den sene eftermiddagskamp i Vojens.

Villiam Haag scorede til 1-0 og 2-0. Det første mål faldt i kampens første powerplay. Jesper Dahlroth var sendt i skammekrogen for WH.

Midtvejs i anden periode - kort efter SønderjyskE's andet mål - reducerede Santeri Suistio til 1-2, assisteret af Christopher Frederiksen og Aleksi Halme. Desværre øgede den tidligere høgespiller Steffen Frank lynhurtigt til 3-1.

I slutningen af anden periode var Daniel Trkujla på pletten, assisteret af Mads Falborg Iversen og Christopher Frederiksen, så håbet var lysegrønt inden de sidste 20 minutter.

Her fik White Hawks flere muligheder i powerplay, men til stor glæde for hovedparten af de 1576 tilskuere så det længe ud til, at hjemmeholdet ville køre sejren hjem i ordinær tid.

Men man skal altså ikke gøre regning uden Daniel Trkulja. Assisteret af Santeri Suistio og Thomas Søndergaard udlignede den rutinerede svensker til 3-3 med lidt under tre minutter igen.

I den forlængede spilletid blev SønderjyskE igen ramt af en udvisning, men det tredje point blev uddelt efter straffeslag. Her scorede Nikolaj Krag på hjemmeholdets første og fjerde forsøg. Aleksi Halme var eneste WH-målscorer på gæsternes tredje straffeslag, og dermed vandt SønderjyskE med 4-3.

Onsdag kl. 19.00 får White Hawks besøg af Rungsted Seier Capital.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Helle Krag Hornsh?j

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close