Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
01.02.2020 | Af: DEBAT-INDLÆG

Toppen af arrogance, Bjarne Laustsen

Klaus Hjulmand (V): - Bjarne Laustsen, hvornår får vi vores vejudvidelse ved Skagen og den 3. limfjordsforbinelse?
Klaus Hjulmand (V), Frederikshavn, har skrevet dette indlæg: Kære Bjarne Laustsen, Mette Frederiksen og andre socialdemokratiske folketingsmedlemmer valgt i Nordjylland. 

 

Vi bliver ofte og senest i denne uge mindet om, at der er meget langt fra excelark og formler udtænkt på Borgen og til den dagligdag, som vi der bor i Frederikshavn Kommune, mærker på egen krop.

Da I jo er bosat udenfor Frederikshavn Kommune, er det tydeligt, at I ikke er opmærksomme på, hvordan det er at bo her. Det er så nemt at stå i en valgkamp og love en masse. Historien viser jo desværre, at mange vælgere hopper på løfterne og glemmer alt om brudte valgløfter, næste gang krydset skal sættes.

Bjarne Laustsen, du stod dagen før folketingsvalget i juni 2019 på TV2 Nord og lovede, at med Socialdemokratiet i regeringskontorerne ville der ske noget med den 3. limfjordsforbindelse og vejudvidelsen ved Skagen. Vi venter stadig. Jeg synes, det er toppen af arrogance, at du i bekvem sikkerhed med bopæl syd for fjorden lover borgere i din valgkreds ting, du ikke kan levere på.

Om få uger bliver lægevagten lukket i Skagen. Det gør ikke vejudvidelsen mindre vigtig. Alle, der har prøvet at køre den tur, kan levende forestille sig at skulle køre turen med en person, der har brug for lægehjælp.

Det kunne være fantastisk med folketingspolitikere, som ikke kun har interesse for valgkredsen under en valgkamp.

Det er en kæmpe miljøbelastning med de mange biler, der dagligt holder i tomgang i køerne på motorvejen. Det er spild af mange gode arbejdstimer. Det skaber farlige situationer med mange uheld, det fremmer ikke turismen i Nordjylland, og det fremmer slet ikke lysten til at bosætte sig i de nordligste kommuner eller etablere virksomhed her. Argumenterne står i kø for at få vedtaget den 3. limfjordsforbindelse og vejudvidelsen ved Skagen.

Vi venter også stadig på, at det skal blive Arnes (og andre nedslidte fra de sorte fag i Frederikshavn Kommune) tur, men det er et helt andet løftebrud.

Bjarne Laustsen, hvornår får vi vores vejudvidelse ved Skagen og den 3. limfjordsforbinelse?

Jeg kører meget gerne turen med dig fra Skagen til dit hjem syd for fjorden, så du på egen krop kan opleve udfordringerne.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close