Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
19.07.2020 | Af: SPONSORERET INDHOLD

Træn kredsløbet med en romaskine til hjemmet

Romaskinen er yndet redskab til kredsløbstræning, hvor ryg, ben og skuldre kommer i spil og bliver stærkere.

 

Hvor løbemaskiner kun træner dine ben, og vægtstangen ikke gør så meget for andet end arme og skuldre, åbner en romaskine altså op for en mere alsidig træning.

Øg konditionen og styrk kroppen med en romaskine til hjemmet, der passende kan stilles an i et bryggers, en veranda, en indendørs garage eller et værksted. Hold udkig efter de features, romaskiner byder på.

Bliv klogere på træningen med displayinfo
Som ved efterhånden mange andre træningsmaskiner har du let ved at finde romaskiner med elektronisk display, der serverer vigtig info til den datainteresserede idrætsudøver, der jævnligt vil måle sine fremskridt.

Distancen roet, tiden brugt på det, kalorieforbrug, antal træk pr. minut og det totale antal træk i løbet af en træningsseance vil du typisk kunne se på maskinens display. Ved siden af det kan du selvfølgelig også se din puls, der løbende bliver målt fx via et dedikeret pulsbælte.

Hvilket bremsesystem skal du have?

Vigtigt ved en romaskine er også bremsesystemet, der giver dig kontrol af modstand under roning:
• Elastisk modstand, ofte med mulighed for justering i flere niveauer
• Luftmodstand, hvor hårdere træning giver mere modstand
• Vandmodstand, der giver en mere realistisk fornemmelse af at ro på vand.

Hvilken type modstand, der er den rette for dig, afhænger meget af, hvor intensiv din træning skal være, hvor meget den skal minde om at ro i en egentlig robåd, og hvor let dens justering skal være.

Brug de indbyggede træningsprogrammer

Indbyggede træningsprogrammer er en anden kærkommen feature for dig, der ikke orker selv at holde øje med uret under træning. Ikke alle romaskiner har dem, men ønsker du en mere varieret træning end blot at ro, til du er øm, gør du det let for dig selv ved at bruge programmerne flittigt.

Artiklen er lavet i samarbejde med Partnertekst.dk.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close