Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
16.11.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Travl weekend for skøjteløberne fra FSF

Lørdag havde Frederikshavn Skøjteforening hele 25 løbere på isen i Iscenter Nord til sæsonens første Funskate-konkurrence, og i Malmö deltog to af klubbens mesterskabsløbere i Skate Malmö.

 

FSF stillede med i alt 25 deltagere til Funskate-konkurrencen i Iscenter Nord, hvoraf de 14 var debutanter. I element-rækkerne deltog 13 FSF-løbere, mens syv løbere deltog i Funskate Free med deres programmer. Derudover forsøgte man sig også for første gang med et hold i showrækken.

I den yngste række (to klubmærker og under syv år) deltog de to debutanter, Rebecca Novac og Marie Calundan. Begge piger gjorde det så godt, at de begge kom i blandt de seks bedste og dermed i finalen. Rebecca vandt sølv og Marie vandt bronze.

I den næstyngste række (to klubmærker og under 10 år) var der tilmeldt ikke mindre end seks debutanter fra FSF. Isabella Mira Greckalan måtte dog desværre melde afbud i sidste øjeblik, så det blev Emilia Ciobanu, Sofia Normann Eilers, Josefine Bruun Jønsson, Hanna Jnana og Matilde Bregnhøj, der repræsenterede FSF. Alle pigerne gjorde det rigtig godt, og Emilia Ciobanu opnåede endda en finaleplads.

I den ældste række (to klubmærker og over 10 år) deltog Merle Aakjær Sørensen, Sebastian Normann Eilers og Emmily Wounlund. Merle og Sebastian var med for første gang, og både Sebastian og Emmily kom i finalen, og det blev den helt store succes for Emmily, der vandt en flot guldmedalje i rækken.

I rækken med tre klubmærker deltog Siv Møller Egebak og Lærke Normann Eilers. Siv Møller Egebak vandt sølv i den yngste række op til 9 år, og Lærke Normann Eilers, som også deltog for første gang, vandt en flot bronzemedalje i den næstyngste række op til 12 år.

I rækken for fire klubmærker deltog Noa Winther Jensen, og i rækken for 5-7 klubmærker deltog Josefine Bregnhøj. For begge pigers vedkommende var det også første gang, at de var til konkurrence, og Josefine Bregnhøj vandt en flot bronzemedalje i sin række.

De løbere, der har et lille skøjteprogram, kan til Funskate konkurrencerne deltage i rækken Funskate Free, og her stillede FSF med syv deltagere.

Augusta Hagen Dam vandt en flot guldmedalje i den yngste række Tots 2 (op til syv år), og i rækken Tots 1 vandt Clara Caroline Banch en flot sølvmedalje, mens Noa Winther Jensen tog sig af bronzemedaljen.

Josefine Bregnhøj havde en fin debut og vandt en flot sølvmedalje med sit program i rækken Tweens 2 for løbere under 10 år.

Astrid Uggerhøj Schioldan og Anna Jablonska løb i samme række, Teens 2 for løbere under 13 år, og begge piger løb nogle rigtig flotte programmer med høj sværhedsgrad. Astrid vandt en flot bronzemedalje i rækken.

For 16-årige Signe Brogaard var der også tale om debut til konkurrence. Signe stillede op i den ældste række, og løb et rigtig flot og sikkert program, som dog ikke rakte til en podieplads.

FSF havde for første gang tilmeldt et hold i showrækken. Holdet bestod af Augusta Hagen Dam, Frederikke Hagen Vorum, Alberte Høeg Østergaard, Matilde Maysfelt, Lærke Gregersen Feldtmose og Caroline Hagen Dam, og FSF’s show var til musikken What a Feeling fra filmen Flashdance, og det var bestemt noget, som publikum i hallen kunne lide og også dommerne. Det blev den helt store succes for FSF, som vandt showrækken, og pigerne kunne derfor modtage den flotte vinder-plakette som bevis herfor.

En fantastisk dag for alle de forventningsfulde børn og unge mennesker, der deltog, og der var rigtig god opbakning fra tilskuerpladserne.

Ved den internationale konkurrence Skate Malmö i Malmö deltog FSF’s to Novice mesterskabsløbere, Frederikke Moll Harstad og Camilla Poulsen.

Frederikke endte på en placering som nr. 28 i den store række på 35 løbere, mens Camilla overlegent vandt rækken med mere end 14 point ned til nr. to.

Der vil de næste par uger være travlhed på i FSF med forberedelse til DM, som bliver afviklet 4.-5. december i Iscenter Nord. FSF har selv fem mesterskabsløbere med til DM, Maja Gosvig valeur, Frederikke Moll Harstad, Camilla Poulsen, Amalie Borup og Nikolaj Mølgaard Pedersen.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Birgitte Borup

FOTO: Birgitte Borup

FOTO: Birgitte Borup

FOTO: Birgitte Borup

FOTO: Birgitte Borup

FOTO: Birgitte Borup

FOTO: Birgitte Borup

FOTO: Birgitte Borup

FOTO: Birgitte Borup

FOTO: Birgitte Borup

FOTO: Birgitte Borup

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close