Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
05.09.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

Travl weekend med elitesport i Arena Nord

Jan Ø. Jørgensen debuterer søndag kl. 13.00 for Vendsyssel Elite Badminton i Arena Nord. Her ses han i en samtale med direktør Per Malmberg, Arena Nord. Foto: MS Droneservice
Høj puls, sved på panden og højt humør præger denne weekend Arena Nord, når der lørdag og søndag er aktiviteter fra såvel lokale foreninger som eliteklubber.

 

Lørdag byder på masser af håndboldglæde når FfI Håndbold afvikler forturnering for U13-piger, samtidig med at der spilles kvalifikationsstævne for U15-pigerne. Puljerne byder velkommen til et væld af nordjyske hold, hvor der forventes stor opbakning fra forældre og andre håndboldinteresserede.

- Ligeledes får vi lørdag og søndag besøg af damelandsholdet i floorball, der skal på træningslejr for at blive klar til VM 2019. Arena Nord og Frederikshavn er national hjemmebane for floorball-landsholdene, og derfor er vi glade for endnu engang at byde dem velkommen hjem, fortæller projektleder Lone Kosack, Sport & Fritid i Arena Nord.

Damelandsholdet kvalificerede sig i februar til VM, som afvikles december 2019 i Schweiz.

Søndag kl. 13.00 byder Arena Nord velkommen til alle badmintoninteresserede, når Vendsyssel Elite Badminton har sæsonpremiere i Badmintonligaen.

VEB har i år sikret en fantastisk spillertrup med verdensstjernerne Kamilla Rytter Juhl, Christinna Pedersen og Jan Ø Jørgensen. Der er lagt op til et brag af en sæsonpremiere, hvor VEB møder altid skarpe Aarhus AB, som blandt andet råder over VM-sølvvinderen Anders Antonsen.

Der er GRATIS ENTRÉ for alle.

 

BillederTilføj billede


FOTO: MS Droneservice

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close