Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
27.03.2021 | Af: Michael Frederiksen

Tre aktivitetscentre må ikke sælge mad til alle

Det indskærpes nu, at det kun er brugerne i de tre aktivitetscentre samt pensionister og førtidspensionister, som må købe mad i de tre centre.
Frederikshavn Kommune præciserer nu, hvem der kan købe brød, kager, smørrebrød med mere i Rådhuscentret, Bangsbo Aktivitetscenter (Sydbyen) og Ingeborghus i Frederikshavn. Kommunen vil hindre, at der kan blive tale om konkurrenceforvridende virksomhed.

 

- Jeg er bekendt med, at vi har fået en henvendelse, og derfor indskærper vi nu målgruppen. Det er kun brugerne i de tre aktivitetscentre samt pensionister og førtidspensionister, som må købe mad i de tre centre, siger Ole Rørbæk Jensen (S), formand for Socialudvalget.

Kommunalt ansatte - primært medarbejdere på aktivitetscentre, den udekørende hjemme- og sygepleje og medarbejdere på plejecentre i nærhed af centrene - kan også købe mad på de tre aktivitetscentre. På samme måde som ansatte på rådhuset i Frederikshavn og Sæby kan købe mad i de to kantiner.

Tydelig skiltning og indførelsen af et brugerkort skal sikre, at nybagte gulerodsboller, franskbrød, fastelavnsboller, appelsinkage og smørrebrød fremover ikke sælges til børnefamilier, foreninger, organisationer og andre, som har benyttet muligheden for at købe lækkert hjemmebagt brød og veltilberedt smørrebrød.

- Det har aldrig været intentionen, at vi skulle konkurrere med private virksomheder. Det må vi slet ikke. Nu har vi fået en henvendelse, og derfor reagerer vi med det samme, forklarer Ole Rørbæk Jensen.

De tre centre i Frederikshavn danner – når der ikke er corona-restriktioner - ramme om mange sociale aktiviteter, hvor brugerne hygger sig sammen. Det er også muligt at spise mad i de tre centre eller tage det med hjem.

- Det er fantastisk, at vi har de tre centre i Frederikshavn. De er et stort aktiv, men vi er nødt til at indskærpe målgruppen, siger socialudvalgsformanden.

Brugerkortet er endnu ikke klar til udlevering, men der er sat skilte op, hvor det præciseres, hvem der er målgruppen for køb af mad i de tre aktivitetscentre.

På Facebook understreger Rådhuscentret allerede, at Dagens Ret er for alle personer over 60 år, som er pensionister og førtidspensionister.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

FOTO: Kanal Frederikshavn

FOTO: Kanal Frederikshavn

FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close