Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
08.12.2020 | Af: SPONSORERET INDHOLD

Tre nemme trin til en Botox-behandling

Tre nemme trin til en Botox-behandling, der giver dig dit drømmeresultat.

 

Er du en af de mange, der ærgrer sig gul og grøn over de smilerynker, der er kommet snigende i takt med alderen? Eller kan du efterhånden ikke se andet end din bekymringsrynke, når du ser dig selv i spejlet?

Det er helt naturligt, at der med tiden opstår rynker. De kommer især ved øjnene, mellem brynene og i panden. Men selvom det er naturligt, at de opstår, er det alligevel rart at reducere dem mest muligt ? og den reducering kan du få med en Botox-behandling.

Hvilken Botox-behandling kan du få lavet?
En Botox-behandling kan være meget forskellig. Fælles for alle Botox-behandlinger er, at der bliver sprøjtet en lille mængde Botox ind, som går ind og får musklerne i dit ansigt til at slappe af, så dine rynker glatter sig ud.

Du kan for eksempel få lavet en Botox-behandling ved din:

  • Hals
  • Hage
  • Kæbe
  • Mundvige

Din Botox-behandling består af tre nemme trin
Uanset om det er dine smilerynker, din bekymringsrynke i panden eller noget helt tredje, der ærgrer dig, kan en Botox-behandling være din løsning.

Vælger du at få foretaget din behandling på en professionel klinik som N’AGE, skal du kun følge tre simple trin, før du kan nyde godt af det naturlige og flotte resultat, din Botox-behandling vil give dig.

Trin 1: Forløbet inden din Botox-behandling
Inden du skal have foretaget din Botox-behandling, skal du igennem en gratis konsultation hos en hudlæge. Besøger du eksempelvis en klinik som N’AGE, vil din konsultation foregå hos en specialuddannet hudlæge ? uanset hvilken en af klinikkerne du vælger at benytte dig af.

Du vil ligeledes inden din behandling blive grundigt vejledt både mundtligt og skriftligt om lige præcis din Botox-behandling.

Trin 2: Selve behandlingen
Når det er blevet tid til, at du skal have foretaget din Botox-behandling, vil din behandler tjekke din mimik og samtidig sørge for at spørge grundigt ind til dine ønsker. Det sker før, behandlingsområdet bliver markeret.

Behandlingen foregår med en lille nål, og den vil være stort set smertefri. Efter cirka 15 minutter vil du være færdig med din behandling.

Trin 3: Processen efter din behandling
Lige når din Botox behandling er færdig, vil det se ud som om, at du har fået nogle små myggestik der, hvor du har fået injiceret Botox.

Efter kun et par timer vil det dog aftage, men du skal undgå at bruge makeup de efterfølgende timer, ligesom du heller ikke må dyrke hård motion det første døgn.

En Botox-behandling er helt sikkert noget, der betyder meget for dig ? det er trods alt dit udseende, det handler om.

Af den grund er det vigtigt, at du sørger for at vælge en klinik, hvor du med det samme føler dig tryg og i gode, professionelle hænder.

Læs også gerne grundigt om klinikken og selve behandlingen, før du tager afsted til din konsultation. Det vil uden tvivl give dig en god ro i maven - og den er vigtig at have hele vejen igennem.

Artiklen er lavet i samarbejde med Partnertekst.dk

 

BillederTilføj billede


FOTO: Presse

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close