Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
12.11.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Trigon fortsætter tre år som hovedsponsor i FIK

Entreprenørvirksomheden Trigon fortsætter som hovedsponsor for Frederikshavn Ishockey Klub. Herigennem støtter Trigon også i de kommende tre sæsoner FIK, der er den frivillige forening bag ungdoms- og amatørishockey i Frederikshavn.

 

- Vi er både beæret og stolte over, at Trigon ønsker at forlænge aftalen med FIK, således den er gældende frem til 2025. Det er et vigtigt signal over for vores mange medlemmer, frivillige samt øvrige interessenter, at erhvervslivet bakker op, og Trigon har gjort dette kontinuerligt igennem mange år – det er FIK naturligvis taknemmelig for. Set i lyset af COVID-19 epidemien viser Trigon med denne forlængelse af aftalen vilje og engagement for at understøtte fællesskabet for ishockeyen i Frederikshavn, udtaler FIK’s formand, Søren Sørensen.

Trigon har sine rødder i Frederikshavn, hvor tre håndværksmestre i 1945 startede et fælles firma. Efter en årrække overtog bygningsingeniør Bent Bøgh. Trigon donerer desuden også til andre formål igennem Trigon Fonden, som er en almennyttig fond. For nuværende er Trigon i gang med at etablere det nye byggeri, Værkergrunden, der er to punkthuse med eksklusive lejligheder og biograf centralt placeret i Frederikshavn.

Koncerndirektør i Trigon, Karl Erik Slynge, er stolt og glad for at kunne understøtte børn og unges udvikling indenfor ishockeysporten i yderligere tre sæsoner.

- For Trigon er det vigtigt, at børn og unge har muligheder for at udøve idræt i et sjovt og engageret miljø, hvilket vi med denne aftale kan medvirke til at fastholde i de kommende år. Dette vil endvidere give byen og kommunen mulighed for at fastholde unge mennesker, som på sigt kan medvirke til gavn for erhvervslivet i Frederikshavn, siger Karl Erik Slynge.

Ud over Trigon er Uggerhøj, Chrisfish, Nordjyske Bank, Frederikshavn Havn, SAL Tryk, Nilles, Bauer og HockeyXperten ligeledes hovedsponsor for Frederikshavn Ishockey Klub.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close