Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
17.11.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

Turismeåret 2022: Status-møde i Maskinhallen

Sidste år blev mødet holdt på Knivholt Hovedgaard.
Destination NORD inviterer turisme- og oplevelsesbranchen i sine fire kommuner til en rask gennemgang af turismeåret 2022. Det sker ved et Season End-event på Maskinhallen i Frederikshavn 1. december.


 

Året går på hæld, og det er tid til at se tilbage, men især fremad mod nye højder. Destination NORD er destinationsselskab for Frederikshavn, Læsø, Brønderslev og Aalborg kommuner og er nu klar til at gøre status over turismeåret 2022 og fortælle turismeerhvervet om planerne for det kommende år:

- Vi glæder os til igen at møde turismeerhvervet her på kanten til det nye år til en briefing og en god dialog om de mange indsatser, vi har på vej. Vi kommer både til at dykke ned i aktuelle tal og data for at give et overblik over situationen og udviklingerne lige nu, og så løfter vi sløret for næste års aktiviteter. Det bliver både inden for dansk og international markedsføring, destinationsudvikling og turismeprojekter, siger adm. direktør Tonny S. Thorup, Destination NORD.

Han er på programmet sammen med Head of Marketing Rebekka Schlippe, der har været en del af holdet hos destinationsselskabet siden februar i år. De vil blandt andet give en kort introduktion til nogle af de nuværende og fremtidige samarbejder, partnerskaber og projekter, som er med til at udvikle destinationen i en mere digital og bæredygtig retning.

Derudover kan deltagerne forvente en gennemgang af de nyeste tal på de vigtigste nærmarkeder, nye trends og den ændrede rejseadfærd i en tid præget af økonomisk usikkerhed og krig i Europa.

Det har været et godt turismeår overordnet set, især i den første halvdel af året. Nordmændene vendte tilbage, svenskerne viste fornyet interesse for at rejse hertil, og samtidig lykkedes det at fastholde et højt niveau af tyske og danske overnatninger. Nu er der mørkere skyer i horisonten. Noget tyder nemlig på, at privatforbruget er ved at ændre sig på grund af stigende inflation, energi- og brændstofpriser. Samtidig er det blevet dyrere at være turismevirksomhed.

Alt dette kan man høre mere om, hvis man tilmelder sig Destination NORDs Season End. Arrangementet foregår i Maskinhallen 1. december 2022 kl. 8.30. Alle interesserede er velkomne, og tilmelding sker på www.destination-nord.dk.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close