Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
29.03.2021 | Af: Michael Frederiksen

Turisthus Nord hjælper turisterne i påskeferien

Hvor skal påskeferiens turister i Skagen, Frederikshavn og Sæby søge inspiration og gode råd, når Destination Nord endnu ikke er færdig med sine digitale platforme og heller ikke tilbyder fysisk gæsteservice?

 

Frederikshavn, Brønderslev, Læsø og Aalborg Kommune har i fællesskab etableret destinationsselskabet Destination Nord, som har til opgave at varetage destinationsudvikling, gæsteservice samt markedsføring for det nye destinationsselskab. Det er i Destination Nord, at alle kommunale støttekroner fremover placeres. For Frederikshavn Kommune drejer det sig om cirka 5,2 millioner kroner årligt.

Tidligere tilfaldt disse penge Turisthus Nord, som udelukkende opererer i Frederikshavn Kommune, og Turisthus Nord eksisterer stadig, selv om det kommunale tilskud er forsvundet. Turisthus Nord har godt 300 medlemmer - først og fremmest virksomheder, som lever af turisterne. Derudover skaffer Turisthus Nord en del indtægter gennem feriehusudlejning.

- Og vi er stadig klar til at hjælpe de turister, som kommer herop. Turisterne kan finde alt fra gode vandreruter og restauranter til "must see"-attraktioner i blandt andet Frederikshavn på www.visitfrederikshavn.dk, oplyser turistdirektør René Zeeberg.

VisitFrederikshavn, VisitSkagen og VisitSæby på Facebook eller Instagram er andre digitale platforme, der kan bruges. Her deles flittigt store og små historier om, hvad der rør sig lige nu og her. Det er også Turisthus Nord, som driver dem.

- Ønsker man det fulde overblik, anbefaler vi at besøge vores helt nye bookingplatform. Her har vi samlet alt fra overnatninger og oplevelser til køb af billetter og guidede ture.

Her kan man altså selv sammensætte sin ferie, booke det hele og betale alt samlet. Det er både nemt og overskueligt, fremhæver René Zeeberg.

Turisthus Nord, der har mere end 1,4 millioner årligt besøgende på sine websites og mere end 64.000 følgere på de sociale medier, har også fremstillet traditionelle turistbrochurer. Her findes der tre udgaver: Skagen, Sæby og Frederikshavn.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close