Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
09.12.2015 | Af: Kanal Frederikshavn

Tyske tandlægepriser på vej til Frederikshavn

1. februar åbner tandlægekæden Godt Smil i samarbejde med Tandlægerne Elgaard en topmoderne klinik i Frederikshavn. Den nye klinik vil tilbyde høj faglighed og smertefri behandling til priser, der matcher niveauet i Tyskland og Sverige.

 

Da Godt Smil i 2008 åbnede sin første klinik i Horsens, modtog man hele 5.000 nye patienter i løbet af det første år. I 2009 kom en klinik i Højbjerg til, og her har Godt Smil i dag flere end 11.000 patienter - hvoraf flere end 1.500 kommer fra Nordjylland. Derfor har det længe været et stort ønske for Godt Smil at åbne en klinik i Nordjylland, og Frederikshavn passer godt ind i denne plan.

Den nye klinik etableres i fællesskab med Tandlægerne Elgaard. Lis og Jørn Elgaard har længe haft tandlægeklinik i Danmarksgade 56, 1. sal, og har over 4.000 patienter i kartoteket.

- Nu flytter klinikken sammen med Godt Smil i nye flotte lokaler i Danmarksgade 75, 1. sal, og vi håber naturligvis at alle vores patienter flytter med os. Vi glæder os i hvert fald utrolig meget til at blive en del af Godt Smil-kæden, fortæller klinikleder Jørn Elgaard.

Klinikken i Frederikshavn kommer til at råde over hele syv tandlægestole og er blandt andet udstyret med den helt nye 3D-panoramascanner. Desuden nyder klinikken godt af de fælles indkøbsaftaler, som Godt Smil har indgået, og ikke mindst tandlægekædens eget dentallaboratorium i Århus, der kan fremstille porcelænskroner til yderst konkurrencedygtige priser. Tilsammen betyder disse fordele, at Godt Smil kan tilbyde behandlinger, der er op til 40 procent billigere end gennemsnittet i Danmark. Det oplyser kæden i en pressemeddelelse.

Godt Smil opstod i 2008 som en reaktion mod det generelt høje prisniveau for tandbehandlinger herhjemme. Langt de fleste tandlæger fulgte den samme prisstruktur, hvorfor stadig flere danskere søgte mod udlandet for at få behandlet tænder. En gruppe tandlæger satte sig derfor for at undersøge markedet - og efter en grundig analyse af prisforholdene i Danmark, Sverige og Tyskland stod det klart, at de høje priser herhjemme primært skyldtes manglende konkurrence. Derfor besluttede
tandlægerne at slå sig sammen i en kæde for at kunne tilbyde billigere og bedre behandlinger.

Udover et lavere prisniveau og en høj faglig standard har Godt Smil særligt fokus på den udbredte tandlægeskræk, som betyder, at alt for mange danskere er nervøse for at gå til tandlæge. Den angst tager Godt Smil alvorligt og søger at komme i møde - lige fra den første personlige kontakt til tilbuddet om at få foretaget behandlinger i fuld narkose, hvis det ønskes.

Godt Smil i Danmarksgade 75 åbner 1. februar, men allerede nu kan du skrive dig op som patient her

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close