Gå til hoved-indhold
112
11. september 2023 - kl. 10.09

Tyveri fra bil i Søndergade: 19-årig mand blev straks anholdt

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

19-årig mand fra Sindal anholdt og sigtet for indbrud og tyveri fra bil i Frederikshavn, 40-årig beruset kvinde forulykkede på el-scooter i Sæby, spritbilist i Østervrå, og 18-årig anholdt med kokain på sig i Frederikshavn. Det er nogle af sagerne, som politiet i Frederikshavn har arbejdet med i weekenden.

En 19-årig mand fra Sindal blev søndag kl. 22.24 anholdt i Søndergade i Frederikshavn, hvor han kort inden havde begået indbrud i en bil.

Han havde stjålet solbriller, iPad-oplader, topnøglesæt, mønter og tyggegummi. Et vidne observerede tyveriet og kontaktede politiet, som hurtigt sendte en patrulje til Søndergade.

- Vi fik kontakt til manden, som stadig havde tyvekosterne på sig. Manden var påvirket, fortæller politikommissær Michael Karstenskov, leder af Sagscenter Frederikshavn.

Der har været en del tyverier fra ulåste biler i Frederikshavn. Politiet er nu i gang med at undersøge, om den 19-årige mand fra Sindal muligvis står bag flere forhold.

Søndag kl. 19.16 skete der et færdselsuheld på Stationsvej i Sæby. En 40-årig kvinde på en el-scooter kørte ind i bagenden af en parkeret bil og væltede.

- Hun var meget beruset, siger Michael Karstenskov.

Kvinden sigtes derfor for spritkørsel.

Weekenden bød også på en spritbilist på Hjørringvej i Østervrå. Det var en 24-årig mand fra Hjørring, som havde drukket mere end loven tillader, hvis man vel at mærke sætter sig ind bag rattet i en bil.

Fredag kl. 18.00 fik politiet en henvendelse fra Sportsbaren i Danmarksgade i Frederikshavn. Meldingen lød på, at en udenlandsk mand var ankommet, og han udviste en "atypisk adfærd".

Politiet konstaterede, at det var tale om en 18-årig mand fra Udrejsecenter Kærshovedgård ved Ikast. Politiet fandt 4,25 gram kokain på den unge mand.

Kærshovedgård er ét af to udrejsecentre, som Kriminalforsorgen driver for afviste asylansøgere, mennesker, der er udvist ved dom, samt mennesker på tålt ophold. Beboerne er som udgangspunkt underlagt såkaldt opholdspligt. Det betyder, at de har pligt til at bo og overnatte på centret.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...