Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
28.05.2021 | Af: Michael Frederiksen

Ugens Kamp: FfI mod Randers Freja i U17 Liga 1

Cheftræner Casper Larsen: - Drengene har respekt for os, og de ved godt, hvornår det er seriøst og ikke seriøst.
FfI's U17-drenge er i foråret at finde i Liga 1, som er den bedste række, når man ikke er licensklub i DBU-regi. Holdet trænes af den kun 23-årige Casper Larsen. FfI møder lørdag kl. 12.00 Randers Freja på hjemmebane. Det er Ugens Kamp på Kanal Frederikshavn, hvor vi i år som noget nyt ind imellem sætter fokus på andre hold end serieklubberne.

 

Der er otte hold i puljen, og FfI indtager femtepladsen med otte point i otte kampe.

- Jeg er meget tilfreds med vores pointhøst. Vi har fået flere point end ventet, men med denne gruppe af spillere venter der endnu flere point, lyder det optimistisk fra den unge FfI-træner.

Det omvendte opgør mod Randers Freja, der ligger næstsidst, endte 1-1.

- Det var lidt misvisende, da vi kontrollerede det meste af kampen, men brændte chance på chance. 1-1 på udebane ville vi dog gerne have solgt den for inden kampen. Lørdag forventer jeg tre point. Det er det eneste, der tæller, siger Casper Larsen.

Hvad er opskriften på at få et U17-hold helt op i Liga 1?


- Opskriften er at starte med at få bygget et godt fundament op og få styr på den defensive organisation. Vi har brugt rigtig meget tid på det sociale, for jo bedre venner de er, jo mere vil de ofre sig for hinanden på banen. Hver eneste spiller vil ofre sig for hinanden. Jeg kører også rigtig meget fysisk træning, da det er den måde, vi spiller på, forklarer FfI-træneren.

Direkte adspurgt peger han på Noah Andersen, Joachim Buchholtz og Emil Christensen som "stjernerne" på FfI's hold.

FfI's Liga 1-hold trænes af 23-årige Casper Larsen og 22-årige Mathias Hansen.

- Mathias og jeg klinger helt vildt godt med denne gruppe, da vi ikke er meget ældre end dem. I mine ungdomsår i FfI spillede jeg mesterrække 1 og 2, så jeg ved, hvad det kræver at ligge deroppe. Drengene har respekt for os, og de ved godt, hvornår det er seriøst og ikke seriøst.

Der er kampstart kl. 12.00 på Fodboldvej. Kanal Frederikshan liveopdaterer på Facebook, og ligesom i Sparekassen Vendsyssel Ligaen uddeler vi en trøje til Kampens Spiller.

 

BillederTilføj billede


FOTO: FfI Fodbold

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close