Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
04.10.2020 | Af: Michael Frederiksen

Ugens Kamp: Formsvage FC Vakok møder FfI ude

Kan FC Vakok drille FfI søndag eftermiddag på Fodboldvej? Foto: Malthe Birger Jensen, TV2 Nord
Ét point i de seneste fire kampe har forvandlet FC Vakoks oprykkere til et hold, som lige nu kæmper for at undgå nedrykning til serie 4.

 

FC Vakok ligger på femtepladsen med 11 point, kun tre point fra en plads under nedrykningsstregen. Det begyndte ellers så flot for FC Vakok, der var noteret for 10 point efter sæsonens femte kamp i Hirtshals.

- Men siden den kamp har vi ikke stillet op med det samme hold på grund af skader. Vores trup er ikke så stor, så det gør ondt, når vi mangler tre-fire spillere fra startopstillingen, siger træner Biak Sang.

Søndag kl. 16.00 venter der FC Vakok et vaskeægte lokalopgør ude mod FfI, hvis formbarometer vidner om et hold i medvind. FfI's tredjehold har erobret 10 point i de seneste fire kampe.

- Det er jo altid sjovt at spille mod FfI, og det er selvfølgelig et hold, vi meget gerne vil vinde over, smiler Biak Sang.

FC Vakok træner og spiller sine hjemmekampe på banen ved siden af Frederikshavn Stadion, men søndagens lokalopgør spilles på Fodboldvej, hvor dommer Jan Falberg Jensen fløjter kampen i gang kl. 16.00.

Opgøret mellem FfI og FC Vakok er Ugens Kamp i Sparekassen Vendsyssel Ligaen. Det betyder, vi liveopdaterer fra kampen på Facebook og kårer Kampens Spiller.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Malthe Birger Jensen, TV2 Nord

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close