Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
25.10.2020 | Af: Michael Frederiksen

Ugens Kamp: SEIF får besøg af IF Skjold Sæby

Mads Færch og co. har brug for ét point i dag mod IF Skjold Sæby for at være 100 procent sikker på, at holdet også spiller i serie 2 i foråret.
Seriefodbolden lukker ned fra i morgen på grund af skærpede corona-restriktioner, og dermed ved mange lokale serieklubber ikke, om de er købt eller solgt, når det gælder op- og nedrykning.

 

Det gælder blandt andet SEIF og IF Skjold Sæby, som søndag eftermiddag tørner sammen i serie 2 i Ugens Kamp i Sparekassen Vendsyssel Ligaen.

Det er formentlig årets sidste kamp for de to lokale hold. IF Skjold Sæby, som på et tidspunkt lå på førstepladsen, dumpede i går ned på sjettepladsen, da Hjørring Frem igen vandt. Lige nu ligger Sæby dermed til at skulle spille en kvalifikationskamp for at overleve i serie 2. Spørgsmålet er selvfølgelig bare, om denne kamp nogensinde spilles. Og hvad med sidste spillerunde, som alle serieklubber mangler?

I teorien kan SEIF også nå at blive nummer seks, selv om oprykkerne lige nu er på en flot tredjeplads. Kun to point skiller SEIF, Hjørring Frem, Østervrå IF og IF Skjold Sæby.

- Det er selvfølgelig en rigtig ærgerlig situation for mange klubber. Særligt for de hold, der ligger til ned- og oprykning, som muligvis skal bruge den sidste kamp. Men der er bare nogle samfundsmæssige hensyn, der vægter højere end amatørfodbold, mener SEIF's træner, Kenneth Blaameier.

Han ved alt om, at SEIF risikerer en sjetteplads.

- Sjettepladsen kan vi dog kun få, hvis sidste runde spilles, så vi ved intet endnu. Vi vil gerne sætte tingene på plads søndag, så vi håber, den sidste runde spilles, siger SEIF-træneren.

På spørgsmålet, hvem der vinder lokalopgøret mellem SEIF og IF Skjold Sæby, svarer Kenneth Blaameier:

- Det gør holdet, der er bedst på dagen. Sæby døjer med skader. Vi døjer med skader. Vi har tre mand ude. Begge hold er ramte.

Efteråret er vel mere end godkendt som oprykker?


- For SEIF er efteråret godkendt, hvis vi overlever. Vi har aldrig nævnt ordet oprykning i klubben. De eneste, der har snakket om oprykning, er Kanal Frederikshavn, smiler Kenneth Blaameier.

Der er kampstart på Skeltvedvej kl. 15.00, hvor det er Martin Lyngberg, som er dommer. Vi liveopdaterer på Facebook og kårer Kampens Spiller.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close