Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
27.08.2021 | Af: Michael Frederiksen

Ugens Kamp: Top- og lokalopgør i serie 3

Rasmus Gravesen blev kåret til Kampens Spiller i pokalkampen mod Vendsyssel FF. Netop den kamp har SEIF lært meget af.
Ugens Kamp i Sparekassen Vendsyssel Ligaen er aftenens top- og lokalopgør i serie 3 mellem SEIF og FfI. De to hold indtager første- og andenpladsen i pulje 24.

 

FfI er noteret for 10 point i fire kampe, mens SEIF har maksimumpoint ni efter tre kampe.

Begge hold er nedrykkere fra serie 2. SEIF har besejret Hirtshals med 4-3 og Skagen IK med 3-0. Senest vandt SEIF uden kamp over Hjørring IF.

- Holdet var sidste år ramt lidt på selvtilliden. I år er de opsatte på at give den en skalle, og en sejr giver så en selvtillid, vi kan bygge videre på, forklarer træner Kenneth Blaameier.

Han er heller ikke i tvivl om, at pokalkampen 5. august mod 1. divisionsholdet Vendsyssel FF har givet SEIF lidt ekstra.

- Ja, det har den. Alle spillere samt trænere fandt ud af, at når alle giver sig selv 110 procent, og man bakker hinanden op, så får man meget mere ud af hinanden som hold.

FfI kommer til Strandby med en målscore på 16-5. De to hold har altså scoret over tre mål i gennemsnit i efteråret.

- Jeg forventer en meget lige kamp, hvor det måske er marginalerne, der afgør kampen. FfI er også startet flot, og vi skal derfor ud og være klar fra start, pointerer Kenneth Blaameier.

Der er kampstart kl. 18.30. Kasper Torp er dommer, og selv om det er et vaskeægte top- og lokalopgør er der altså ingen linjedommere i serie 3.

Vi liveopdaterer kampens højdepunkter i tekst på Facebook.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close