Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
07.10.2021 | Af: Michael Frederiksen

Ugens Kamp: Topbrag mellem Østervrå og Hals

Østervrå IF må undvære Marck Olesen i aftenens topkamp.
Fredagens topopgør i serie 3 mellem Østervrå IF og Hals FS er Ugens Kamp i Sparekassen Vendsyssel. Vinderen tager et formentlig afgørende skridt mod oprykning til serie 2.

 

Østervrå IF indledte sæsonen med syv sejre på stribe, men de seneste tre kampe har blot kastet to point af sig. Det er lige omvendt med Hals FS, som tabte sine to første kampe, men kommer til Elektrikeren Nord Arena med syv sejre i træk.

- Der skal meget til, før vi bruger ordet krise i Østervrå, men vi er da i hvert fald i gået lidt i stå, erkender ØVI-assistenttræner Mathias Rosendal.

I lørdags led ØVI efterårets første nederlag. Holdet tabte 3-4 i Sulsted.

- Det er som om, at modstanderne er bedre forberedt på det, som vi kommer med og står lidt dybere i banen, hvilket vi har haft svært ved at bryde op og skabe nok chancer. Og samtidig med en række afbud og den stadig manglende skarphed har det kun resulteret i skuffende to point i tre kampe, siger Mathias Rosendal.

Østervrå IF topper puljen med 23 point for 10 kampe foran Hals FS, der er noteret for 21 point, men for en kamp færre. Det vil sige, at en sejr til gæsterne i aften, vil betyde, at ØVI ikke længere har sin skæbne i egne hænder.

- Hals er et rigtig fint hold. Et hold, som vi spillede tætte opgør med tilbage i serie 2, og første opgør i Hals, som vi vandt, var meget tæt. De kommer med momentum og med tro på tingene, men vi er også klar, så mon ikke det bliver et tæt 50/50-opgør, hvor små marginaler bliver afgørende, vurderer Mathias Rosendal.

Hjemmeholdet kæmper med skader. En lille håndfuld spillere må må nøjes med at se med fra sidelinjen i aften. En af dem er styrmanden i forsvaret, Marck Olesen.

- Men det har drengene prøvet før, så det er vi ikke skræmte af, smiler Mathias Rosendal.

Yusuf Utlu fløjter Ugens Kamp i gang kl. 18.00. Vi opdaterer live på Kanal Frederikshavn - Fodbold.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close