Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
13.05.2021 | Af: Michael Frederiksen

Ugens Kamp: Tophold møder bundhold i serie 2

Østervrå IF's tophold mod SEIF's bundhold i serie 2. Det er Ugens Kamp i Sparekassen Vendsyssel Ligaen. Der er kampstart i dag kl. 13.00 på Elektrikeren Nord Arena i Østervrå.

 

Mens det kører for ØVI, som med sine 15 point kun er ét point efter Flauenskjold IF på førstepladsen, er det anderledes svært for SEIF, der på sidstepladsen blot er noteret for fire point.

- Nu kan dette hurtigt komme til at lyde som en dårlig undskyldning, men sidste år lavede Nicklas Dam og Jeppe Thomsen tilsammen 22 mål, og de lavede tilsammen ni assists. De to har stort set været skadet fra første kamp af, men de har bidt smerten i sig og kæmpet, hvad de kunne for holdet. Og da vi p.t. er en lille trup med cirka otte mand til træning i snit i førsteholdstruppen, så gør alt dette bare, at vores sæson er lidt vanskeligere end sidste sæson. Vi ligger jo egentlig ikke så langt fra de klubber, hvor spillerne træner med henholdsvis DS- og JS-spillere, og hvor de er 30-40 mand til træning, så hvis man ser den fra anden synsvinkel, så er vi jo meget godt med, mener SEIF-træner Kenneth Blaameier.

Østervrå IF har vundet fem ud af syv kampe.

- Vi er altid lidt langsomme startere. Men vi har ramt en god stime af resultater, og i den seneste tid har vi været forskånet for skader, hvilket er noget, vi døjede rigtig meget med i efteråret. Lige p.t. har vi vel kun Janus Løgtved og Daniel Mæhle siddende udenfor. Og så har vi en lille ny håndfuld af de unge drenge, som virkelig er begyndt at byde sig til, og det har givet os nogle nye og flere muligheder, oplyser assistenttræner Mathias Rosendal.

Det er fjerde gang på ni måneder, at de to lokale hold tørner sammen i serie 2. ØVI har vundet de tre første opgør med 5-1, 3-2 og 5-2 (28. april).

- Senest mod SEIF var det simpelthen bare effektivitet og kynismen foran målet, der var afgørende. SEIF kommer med en enorm fysik, de er aggressive og står meget højt på banen, og vi har haft held og dygtighed med at spille os forbi det pres og få spillet vores hurtige drenge fri i bagrummet bag SEIF-forsvaret. Men generelt set, så mener jeg også, at vi er et bedre fodboldhold, og derfor tager vi også gerne favoritværdigheden i eftermiddag - også selvom vi kunne læse, at SEIF følte, de havde kontrol over os i den seneste kamp, siger Mathias Rosendal.

SEIF-træner Kenneth Blaameier erkender, at ØVI er et dygtigere hold.

- De har fortjent de ni point, de har fået mod os. Men det, der kendetegner vores kampe mod dem, er, at de har været gode til at udnytte chancerne, og det er med til at vinde fodboldkampe.

Kenneth Blaameier har dog taget tænkehatten på inden dagens kamp.

- Vi har en plan for, hvordan vi vil gribe kampen an. Den plan holder vi dog for os selv. Så må vi se, om det vil lykkes, smiler han.

Anders W. Bruun fløjter kampen i gang kl. 13.00, og vi liveopdaterer på Facebook.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close