Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
17.06.2022 | Af: Peter Marquard

Uggerhøj købte 330 gaver hos Emilievejs Slagter

Slagtermester Thomas Trolle Petersen ses her sammen med økonomidirektør Søren Thomsen, Uggerhøj.
Uggerhøj i Frederikshavn handlede lokalt, da de ville forkæle deres 330 medarbejdere fordelt på otte afdelinger i Danmark. Så nu kan der spises frederikshavnsk kød fra Emilievejs Slagter i blandt andet Herning, Horsens og Kokkedal.

 

- Vi er selvfølgelig glade og stolte over, at Uggerhøj viser os tilliden og handler lokalt hos os og andre lokale fødevareproducenter. Vi har leveret over et tons kød og blandt andet Jensen Jordbær har leveret saft og grøntsager, fortæller Thomas Trolle Petersen og Marc Hauboe Frederiksen fra Emilievejs Slagter.

Den store mængde kød bestod af 2.046 entrecote, 1.980 hjemmelavede grillpølser, 990 ølben, 66 kyllingebryst og 66 lammekoteletter.

- Det hele var vakuumpakket og med etiketter, og indholdet var tilpasset individuelle behov. Det blev pakket og leveret i kølekasser, og heldigvis har vi gode medarbejdere, som er med til at løfte sådan en opgave. Der er udelukkende leveret dansk kød, og det hele er hjemmelavet som vores hjemmerørte pølser og vores egenproducerede marinade, siger makkerparret, der selvfølgelig er klar igen, hvis der er andre, der skulle få en tilsvarende ide.

- Det har været en stor produktion og en spændende opgave, og vi vil gerne sende et stort tak til Uggerhøj for tilliden. Vi håber, at alle medarbejderne vil nyde deres grillpakke og får en god sommer, siger Thomas Trolle Pedersen og Marc Hauboe Frederiksen.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder





Indlæser nyheder
Close