Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
13.06.2022 | Af: Michael Frederiksen

Unge mænd modsatte sig anholdelse på Knivholt

Selv om der var 5.500 mennesker til musikfest på Knivholt, kom politiet ikke på overarbejde.
Rock i Frederikshavn blev afviklet uden den store indblanding fra politiets side. Der var dog et par sager, som krævede politiets tilstedeværelse. Begge gange modsatte to unge mænd sig anholdelse.

 

Lørdag kl. 22.09 kom en 22-årig mand fra Frederikshavn i klammeri på Knivholt, hvor 5.500 mennesker var samlet til Rock i Frederikshavn.

Politiet blev tilkaldt, men betjentene måtte konstatere, at den 22-årige ikke umiddelbart accepterede anholdelsen. Det var derfor nødvendigt at slæbe manden ud i politibilen.

Herfra gik turen til politigården i Frederikshavn, hvor han blev anbragt i detentionen. Han blev løsladt i løbet af natten, og der venter ham nu en bøde for blandt andet overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Lørdag kl. 23.40 opstod der tumult på Knivholt, og en 24-årig mand fra Frederikshavn blev af vagterne bedt om at forlade stedet. Det var dog ikke en bortvisning, som manden accepterede.

Derfor blev politiet tilkaldt, men heller ikke denne gang accepterede uromageren anholdelsen. Den 24-årige råbte desuden ukvemsord efter betjentene, som blandt andet blev kaldt "dumme svin" og "f...... bøsserøve".

Døgnrapporten fortæller endvidere om et indbrud i Danmarksgade 70 i Frederikshavn, hvor et butikslokale er under renovering.

En lås er natten til mandag kl. 05.13 brækket op til en bagindgang. Der er stjålet forskelligt værktøj og en stige.

Der har været indbrud i en garage/udhus på Kastanjevej i Frederikshavn. Her er tyvene stukket af med to vinterdæk med fælge og forskelligt elværktøj.

Dette indbrud skete i perioden fra torsdag kl. 15.00 til fredag kl. 9.30.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close