Gå til hoved-indhold
06. juni 2018 - kl. 14.06

Unikt byggeri med en sublim beliggenhed

  • 1 af 3
    FOTO: Kanal Frederikshavn
  • 2 af 3
    FOTO: Kanal Frederikshavn
  • 3 af 3
    Udsigten er flot fra boligerne på Lerstien.
Af: Michael Frederiksen

1. november forventer direktør Steen Møller Andersen, at de første beboere flytter ind i Boligforeningen Vesterports nybyggeri på Lerstien i Frederikhavn.

Vesterport oplever en stor interesse for boligerne, der ligger på højre hånd lige inden Kilden.

Ved et velbesøgt rejsegilde i eftermiddag takkede direktøren i sin tale håndværkerne, som stadig har travlt med opførelsen af de 20 familie- og energirigtige familieboliger, der arkitektonisk ligger tæt op ad det eksisterende byggeri i området.

Boligerne er opført som 10 dobbelthuse i to etager. Flere af boligerne har en imponerende udsigt over vandet. En enkelt bolig kan endda næsten se til Skagen fra køkkenet.

Udsigten bliver endnu mere fantastisk, hvis en række fredede træer bliver fældet, men det er ikke Steen Møller Andersens ansvar. Han konstaterer dog, at nogle af træerne ikke har det særlig godt.

Der bliver en husleje på cirka 7.300-7.900, og boligerne er 108 kvadratmeter.

- Vi er meget stolte. Det er et unikt byggeri med en sublim beliggenhed, mener Steen Møller Andersen.

Byggeriet er blevet forsinket undervejs af flere forskellige årsager, blandt andet store regnmængder, jordforhold og nogle få utilfredse naboer. Udfordringerne er dog alle blevet løst, og i den forbindelse sender direktøren en stor tak til entreprenører, håndværkere, kommune og naboer.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fkanalfrederikshavn%2Fvideos%2F2070361762996614%2F&amp;show_text=0&amp;width=560" width="560" height="315" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowtransparency="true" allowfullscreen="true"></iframe>

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...