Gå til hoved-indhold
09 august. 2022

V: Mette Hardam stopper som gruppeformand

  • 1 af 2
    FOTO: Venstre
  • 2 af 2
    Her ses Venstres seks byrådsmedlemmer i Frederikshavn Kommune.
Af: Michael Frederiksen

Venstre skifter gruppeformand i Frederikshavn Byråd. Mette Hardam har valgt at stille op som Venstres lokale folketingskandidat, og hun overlader derfor ansvaret som gruppeformand til Peter Sørensen.

- Vi håber alle på, at det vil lykkes Mette at give Venstre og Frederikshavn-kredsen en lokal stemme i Folketinget, og vi ved også, at det vil komme til at kræve rigtig meget af Mettes tid og ressourcer i den kommende tid, forklarer Louise Jæger, formand for Venstre i Frederikshavn Kommune.

Venstre har på sit netop overståede sommergruppemøde valgt Peter Sørensen fra Skagen som ny gruppeformand.

- Peter er erfaren og kender gamet. Han var derfor både et kvalificeret og naturligt bud på at tage over på posten som gruppeformand, mener Louise Jæger.

Hun er glad for, at Mette Hardam har valgt at prøve kræfter med landspolitik.

- Vi vil støtte og hjælpe hende alt, hvad vi kan, og derfor har det at frigive Mette fra posten som gruppeformand været naturligt. Mette fortsætter sit arbejde i kommunalpolitik, og dette kommer hun naturligvis til at gøre med samme iver og engagement, som vi kender hende for, siger Louise Jæger.

Venstre ønsker også, at Peter Sørensen afløser Mette Hardam i Økonomiudvalget. Sådan en rokering kan Venstre dog ikke selv bestemme, og partiet vil derfor på det førstkommende byrådsmøde anmode om, at Mette Hardam og Peter Sørensen bytter rundt på Venstres pladser i henholdsvis Arbejdsmarkedsudvalget og Økonomiudvalget.

Mette Hardam fortsætter således i Social- og Sundhedsudvalget og får Arbejdsmarkedsudvalget i stedet for Økonomiudvalget, som Peter Sørensen overtager. Peter Sørensen fortsætter desuden i Plan- og Miljøudvalget.

- Venstre ser frem til at støtte Mette Hardam i den kommende folketingsvalgkamp og glæder sig ikke mindst over, at en lokal kandidat med stort kendskab til kredsen er vores kandidat, udtaler Louise Jæger.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...