Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
31.08.2019 | Af: DEBAT-INDLÆG

V skal handle om solid borgerlig liberal politik

Louise Jæger: - Vi skal udvise og have respekt for, hvordan vores organisation fungerer. Hvorfor jeg ikke vil 'kloge mig' på, hvem der bør have hvilke poster.
Louise Jæger, formand for Venstre i Frederikshavn Kommune har skrevet dette indlæg: Der har i dag været Hovedbestyrelsesmøde i VENSTRE. Dette møde er et fortroligt møde, og derfor handler dette indlæg ikke konkret om mødet.

 

Indlægget handler om den situation VENSTRE står i. Som bekendt har formand og næstformand for VENSTRE på landsplan, meddelt at de trækker sig. Den ene med øjeblikkelig virkning og den anden til det kommende ekstraordinære Landsmøde.

I vores organisation er det alene et forum som Landsmødet, der kan beslutte/vælge hvem der skal være ledelsen for partiet, i form af en formands- og en næstformandspost.

Den eneste beslutning, der er truffet på Hovedbestyrelsesmødet i dag, er, at der skal indkaldes til et ekstra ordinært Landsmøde, hvor eneste dagsorden bliver at vælge formand og næstformand for VENSTRE. Det ordinære Landsmøde, der ligger i november, fastholdes, og indholdet her vil være som vanligt, blot uden valghandlingen til formandsposterne.

Det er og bliver medlemmerne i VENSTRES organisation der kan stemme og dermed bestemme hvad og hvordan poster fordeles. Dette kan Hovedbestyrelsen ikke. Ligesom Hovedbestyrelsen, eller andre bestyrelser i organisationen, heller ikke kan afsætte formand/ledelsen, udenfor Landsmøde/lignende opstillingsmøde regi.

Jeg har et ønske og et håb og ikke mindst en tro på, at vi fortsat i hele organisationen sætter partiet først og vil fortsætte vores solide arbejde for og med dette i fokus”.

Til det forestående ekstraordinære Landsmøde er det, jvf VENSTRE’s vedtægter, delegerede der har stemmeret. Dem er der 14 af i VENSTRE Frederikshavn.

Nu skal vi alle i arbejdstøjet og igen have VENSTRE til at handle om solid borgerlig liberal politik, men udgangspunkt i vores kerneværdier ”Frihed” og ”Fællesskab”. Vi skal udvise og have respekt for hvordan vores organisation fungerer. Hvorfor jeg ikke vil ”kloge mig” på hvem der bør have hvilke poster. Jeg har fuld tillid og tiltro til, at der melder sig egnede kandidater forud for det ekstra ordinære Landsmøde.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close