Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
23.05.2022 | Af: SPONSORERET INDHOLD

Vælg de rigtige plakater til dit hjem

Plakater er en hurtig, nem og ikke mindst billig måde at dekorere sit hjem på. Plakater koster typisk langt mindre end ægte kunstværker, og udvalget er tilmed meget større. 

 

Artiklen er sponsoreret af ARTSY FARTSY

Der er derfor rig mulighed for, at sætte sit eget personlige præg på boligen med plakater. Men hvilke plakater skal du så vælge? Det vil vi se nærmere på her.

Vælg plakater som passer til dit hjem

Når du skal vælge hvilke plakater, der skal hænge i dit hjem, er det vigtigt at du tager højde for den øvrige indretning. Plakaterne skal som udgangspunkt helst supplere din stil. Det kan dog også være sjovt at eksperimentere og kombinere forskellige stilarter.

Stilrene plakater til det minimalistiske hjem
Hvis dit hjem har en klassisk minimalistisk indretning, er enkle og stilrene plakater som regel et godt valg. Stilrene plakater med afdæmpede, neutrale farver og enkle motiver passer godt ind i den klassiske skandinaviske indretningsstil.

Hvis du derimod har en mere farverig og levende indretning, er abstrakte kunstplakater i kraftige farver et godt valg. Du kan også vælge at dekorere dit hjem med japanske kunstplakater, som er blevet utrolig populære inden for de seneste år. Den japanske æstetik passer godt til den skandinaviske minimalisme, hvorfor mange vælger at pynte hjemmet med japansk kunst.

Husk størrelsen på dine plakater

Husk at størrelsen på dine plakater skal passe med den væg, de skal hænge på. Som tommelfingerregel egner store plakater sig bedst til store rum. Bor du i en mindre bolig, kan det derfor være en fordel at vælge plakater, som ikke er alt for store, da de ellers kan virke meget voldsomme og dominerende i rummet.

Hvis du allerede har rammer til dine plakater, er det vigtigt at du tager højde for det, når du vælger størrelsen på dine plakater, så du er helt sikker på, at de passer sammen.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close