Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
07.04.2021 | Af: Michael Frederiksen

Værkergrund: Ny biograf bliver klar 1. februar 2022

Palads Teatret flytter fra Danmarksgade til de kommende ejerlejligheder på Værkergrunden.
I morgen - torsdag 8. april - bliver det første spadestik til 32 nye udsigts-ejerlejligheder og en ny biograf på Værkergrunden i Frederikshavn taget.

 

Der er tale om corona-sikkert arrangement med få deltagere, men TRIGON ønsker trods alt lige at markere, at byggeriet nu endelig går i gang.

Et hegn omkring byggepladsen indikerer, at nu går det løs, og ifølge direktør Karl-Erik Slynge, TRIGON, er det planen, at Palads Teatret rykker ind som de første. Det sker 1. februar 2022.

- Derfor er det også Kermit fra biografen, som tager det første spadestik til nordtårnet, oplyser Karl-Erik Slynge til Kanal Frederikshavn.

Indehaverne af ejerlejlighederne i nordtårnet kan forvente at flytte ind omkring 1. maj næste år, mens sydtårnet ventes klar til indflytning omkring 1. juli.

Karl-Erik Slynge oplyser, at Ejendomsmæglerfirmaet Calundan har solgt seks-syv lejligheder, og der er reserveret et større antal.

Tidligere sygehusdirektør Ingeborg Thusgaard har sammen med sin mand, Tage Thusgaard, købt en lejlighed i sydtårnet, så hun tager første spadestik til dette tårn.

Det er også besluttet, at der skal bygges et nyt fælleshus tæt ved opkørslen til Føtex' parkeringsplads. Her bliver der et mødelokale med plads til 30-40 personer, aktivitetsrum/værksted samt tre "hotelværelser", som beboerne i de 32 ejerligheder disponerer over til deres gæster.

Ikke mindre end 300 betonpæle skal rammes ned på Værkergrunden, som ligger mellem Ørnevej, Fasanvej og Rådhus Allé, ved siden af Føtex i Frederikshavn. Arbejdet begynder i næste uge. Der skal ikke fjernes jord, med derimod tilføjes mere jord.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close