Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
31.07.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

Værkergrunden: Stor interesse for lejligheder

Karl Erik Slynge byder velkommen til præsentation af Agnete Brittasius’ flotte skulptur og fremvisning af de nye boliger på Værkergrunden.
TRIGON, der er bygherre på Værkergrunden, inviterede fredag til præsentation af et imponerende kunstværk på pladsen foran de to imponerende højhuse kombineret med åbent hus i de øverste lejligheder. Over 100 interesserede mødte op.

 

De to nordlige tårne er nu så færdige, at det var muligt at vise lejlighederne frem for interesserede. Byggeriet har været forsinket af mangel på materialer, men den situation er blevet bedre, så nu skrider arbejdet atter frem. De to sydlige boligtårne er også nået godt i højden.

- Vi er overvældede over det store fremmøde til vores kunstpræsentation og åbent hus. Der kom så mange, at vi desværre løb tør for sodavand, og det var ellers præmien til alle, der tog trapperne op til de øverste etager. Elevatorerne er ikke installeret endnu, men gangbesværede kom med byggepladsens elevator op, og alle fik lejlighed til at se boligerne og den forrygende udsigt, siger koncerndirektør Karl Erik Slynge, TRIGON.

Han oplyser, at de nordlige tårne bliver klar til indflytning i oktober og de sydlige tårne sidst på året. Hele byggeriet og området vil være færdigt straks i det nye år. Han kunne også fortælle de interesserede, at de stadig selv kan være med til at bestemme indretningen af deres kommende lejlighed – man skal bare henvende sig til ejendomsmæglerfirmaet Calundan. Endvidere kunne Karl Erik Slynge glæde flere spørgere med, at garage og depotrum er med i prisen, hvilket ikke er kutyme i mange andre byer.

Inden fremvisningen havde Karl Erik Slynge præsenteret Agnete Brittasius’ smukke kunstværk på pladsen ved indgangen til Palads Teatret. Fire søjler med relieffer af Frederikshavns kendteste og mest markante huse i Brittasius’ kendte, farverige stil. En hyldest til den by, som højhusene står på toppen af.

((Billedtekster))


Karl Erik Slynge og Agnete Brittasius ses her med kunstnerens søn, Kim Jørgensen, og datter Hanna Langgaard.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Presse

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close