Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
21.03.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Vandsportens Hus og golfklub får tilskud

Frederikshavn Golfklub får penge til at dygtiggøre sig inden for fundraising,
Økonomiudvalget i Frederikshavn Kommune har afsat 250.000 kroner årligt til en pulje for projektudvikling. Nu er de første ansøgninger landet i postkassen, og der er penge på vej til Frederikshavn Golfklub og Vandsportens Hus i Sæby.

 

Formålet med puljen er at give foreninger, organisationer og grupper af borgere mulighed for at søge om et tilskud til udarbejdelse af ansøgninger i forbindelse med udvikling af projekter.

Der er kommet tre ansøgninger pr. 1. marts:
Lystfiskerforeningen for Frederikshavn og omegn 15.000,00 kr.
Frederikshavn Golfklub 25.972,50 kr.
Vandsportens Hus 9.954,00 kr.

Kommunaldirektør Mikael Jentsch indstillede, at der ydes støtte til Frederikshavn Golfklub med 25.000 kroner og Vandsportens Hus med 9.954 kroner, da begge ansøgninger opfylder kriterierne. Den indstilling fulgte politikerne.

Frederikshavn Golfklub ønsker at dygtiggøre sig inden for fundraising, da klubben vurderer, at dette område bliver en afgørende faktor i fremtiden for overlevelsen generelt af foreningslivet i Frederikshavn Kommune i talt med omlægningen af kommunale støtteordninger. Konkret vil klubben bruge fundrasing som hjælp til at omlægge maskinparken fra diesel til el.

Vandsportens Hus i Sæby skal bruge pengene til køb af rådgivning samt tilretning og præcisering af fondsansøgninger. Målet er at etablere Vandsportens Hus på Sæby Havn. Den økonomiske ramme for projektet er på 15 millioner kroner.

Der kan ansøges til puljen fire gange om året, 1. marts, 1. juni, 1. september og 1. december og med maksimalt tilskud på 25.000 kr. pr. projekt.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close