Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
24.06.2022 | Af: Michael Frederiksen

Varmeprisen stiger igen - tredje gang på et halvt år

I Frederikshavn stiger den variable del af fjernvarmeprisen pr. 1. august 2022 til 875 kr. pr. MWh, inkl. moms. Det er en stigning på 78,75 kroner.

 

Frederikshavn Varme A/S må igen varsle en stigning på den variable pris på fjernvarme, og endnu en gang er årsagen de manglende gasleverancer fra Rusland, som påvirker energimarkedet i hele Europa.

- Vi ser fortsat høje priser på både el og naturgas, og desværre viser prognoserne, at der ikke er tegn på et fald i energipriserne foreløbig. Derfor ser vi os nødsaget til at hæve prisen igen her fra 1. august, oplyser Lars B. Østergaard, der er forsyningschef for Frederikshavn Varme A/S.

Det er tredje gang, at prisen stiger i år. 1. maj steg prisen med 65 kroner, og 1. februar oplevede forbrugerne en stigning på hele 243,74 kroner.

Allerede i den sidste del af 2021 var elmarkedet ustabilt som følge af corona-situationen, vind- og vejrforhold med videre. Ruslands invasion af Ukraine og de restriktioner, dette medfører, har pustet endnu mere til den i forvejen kritiske situation.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close