Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
22.02.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

Velbesøgt åbent hus i Fr.havn Curling Club

Formand Henrik Christoffersen, Dansk Curling Forbund, havde taget turen fra København for at støtte op om klubben i Frederikshavn.
Der var godt besøgt, da Frederikshavn Curling Club slog dørene op og bød indenfor til åbent hus-arrangemenet "Fej OL med os".

 

40 personer i alle aldre havde tilmeldt sig, og de fik en lyninstruktion i spillet på isen, før de alle med stor iver sendte sten afsted.

- Alle gik således hjem med en fornemmelse for, hvor "nem" denne sport er, smiler formand Carsten Nordentoft, Frederikshavn Curling Club.

Tilstede var også formand Henrik Christoffersen, Dansk Curling Forbund. Han havde taget turen fra København for at støtte op om klubben i Frederikshavn. Med sig havde han fem landsholdstrøjer. De blev uddelt i en konkurrence til dem, der satte den mest præcise sten.

Der var også en stak skoposer fra Dansk Curling Forbund som præmier. De blev uddelt, mens der blev drukket kaffe og spist kage.

- Mange tilkendegav, at de har lyst til at komme igen. Dem ser vi naturligvis frem til at møde igen, siger Carsten Nordentoft.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close