Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
04.09.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

Velgørenhedsfest med Christopher og Uffe Holm

Tirsdag 29. oktober arrangerer Bangsbo Freja U14 i samarbejde med Kids Aid en støttekoncert og velgørenhedsevent i Det Musiske Hus.
Sangeren Christopher og komikeren Uffe Holm er blandt de medvirkende, når Bangsbo Freja og Kids Aid arrangerer kæmpe velgørenhedsfest i samarbejde med Det Musiske Hus i Frederikshavn. 

 

Tirsdag 29. oktober kan du opleve Christopher, Uffe Holm, Henrik Svanekiær og Claus Elming i Det Musiske Hus. Billetsalget starter 25. september på www.arenanord.dk.

Samarbejdet mellem Bangsbo Freja U14 og Kids Aid har allerede givet det flotte resultat, at man før sommerferien kunne overrække 25.000 kroner til Solsikken i Frederikshavn, en fritidsklub for 21 unge handicappede. Kids Aid-ambassadør Thomas Sørensen, tidligere landsholdsmålmand med 101 A-landskampe på CV'et, deltog i overrækkelsen og gav ved samme lejlighed U14-spillerne fra Bangsbo Freja en særlig oplevelse som gæstetræner.

Og velgørenhedsarbejdet fortsætter. Tirsdag 29. oktober arrangerer Bangsbo Freja U14 i samarbejde med Kids Aid en støttekoncert og velgørenhedsevent i Det Musiske Hus. Her kan du glæde dig til en perlerække af kendte kunstnere på scenen: Christopher, sanger og sangskriver, der tidligere i år kom med sit fjerde album, Uffe Holm, standup-komiker og foredragsholder, Henrik Svanekiær, tryllekunstner, tankelæser og meget mere, samt Claus Elming, populær studievært og tidligere amerikansk fodboldspiller.

Velgørenhedsarrangementet i Det Musiske Hus vil også omfatte auktion, konkurrencer med flotte præmier, velgørenhedsmiddag med mere. Alt sammen gjort muligt af aktive frivillige fra Bangsbo Freja U14 og klubbens sponsorer. Indtægterne fra arrangement vil gå til velgørende initiativer for syge og udsatte børn og unge i Frederikshavn Kommune.

U14-spillernes engagement i velgørenhed er et led i Bangsbo Frejas satsning på at styrke udvikling og trivsel i ungdomsafdelingen. Dels ved at give de unge fodboldspillerne nogle ekstraordinære sportslige oplevelser som træningspasset med Thomas Sørensen, dels ved at udvikle sociale, trivselsmæssig og menneskelige kompetencer gennem blandt andet at involvere de unge i arbejdet med at hjælpe andre børn og unge.

Bangsbo Freja har lavet en aftale med Kids Aid, hvis primære formål er at skabe trivsel, håb og glæde for syge og udsatte børn og unge i Danmark. Kids Aid er hovedsponsor på U14-holdets spilletøj i Bangsbo Freja.

Billetsalget til Bangsbo Freja U14 og Kids Aid’s velgørenhedsevent i Det Musiske Hus begynder 25. september. Billetter kan købes på www.arenanord.dk.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close