Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
05.09.2017 | Af: Kanal Frederikshavn

Vellykket konference får en lillebror i FFK Centret

Frederikshavn Ungdoms Fællesråd og Idrætssamvirket er nu klar med en opfølgningskonference i kølvandet på sidste års forenings- og fritidskonference i Maskinhallen. 

 

- Arrangementet blev en stor succes med mange gode indlæg og fuldt hus af deltagere fra kommunens foreningsliv, politikere og kommunal forvaltning. Som en del af arrangementet lovede vi en opfølgningskonference i år, siger formand Henrik Carlsen, FUF.

Opfølgningskonferencen finder sted fredag 22. september fra kl. 16.00 i FFK Centret.

Det bliver hverken Smadremanden eller Bager Jørgen fra Cirkus Nemo, men navnebroderen, der kalder sig selv "Danmarks ældste teenager", Søren Østergaard, der er hovedtaler. Han har mange års erfaring i ungdomskulturer og vil berige Frederikshavn Kommune med sin enorme kompetence på området.

- Der er et begrænset antal pladser, så tilmeld derfor hurtigt til det gratis arrangement. Enhver med interesse i foreningsliv og ungdomskulturer er velkomne, oplyser Henrik Carlsen.

Konferencen afvikles fra kl. 16-21 i FFK Centret i Frederikshavn. Efter indlæggene fra kl. 21-23 indbydes til socialt samvær.

- Her er stor inspiration at hente for både foreningsfolk, ledere, trænere, bestyrelsesmedlemmer samt byrødder og forvaltningsansatte. Også selvom man ikke deltog i november 2016. Programmet og forplejning fra kl. 16-21 er gratis for alle, siger Henrik Carlsen.

PROGRAM
16.00: Ankomst og kaffe
16.30: Tilbud om deltagelse i to forskellige spændende spor:
a) Morten R. Larsen fra Fondraisers.dk om at skaffe midler og støtte til frivilligt foreningsarbejde
b) Kristian Pilgaard fra DGI, Thisted om arbejdet som kommunal fritidskonsulent, skolesamarbejde, lederudvikling og DGI's tilbud om foreningsudviklings projekter
17.45: Helle og Rune Dam Dyhr "Hvordan gør foreninger hinanden bedre med fælles kompetencer"
18.15: Spisning
18.45: Søren Østergaard, CUR, om Ungdomskulturer: Tidens krav for en "Fremtid i Forening"
20.30: Kort pep-talk ved lokal kendis / efterfulgt af nyt om kommende tiltag fra fritidsforvaltningen
20.45: Steen Jensen, FUF’s styrelse og Folkeoplysningsudvalgets formand afrunder aftenen
21.00-23.00: SOCIALT SAMVÆR efter behov og ønske, deltagelse ingen betingelse ved tilmelding. Særskilt tilmelding til en sen aften med let, munter underholdning, "ost og rødvin". Deltagerpris: 100 kroner.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close