Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
11.05.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

Veloplagt pokalhåndbold, men ESV tabte til ligahold

To af aftenens ESV-profiler Thomas Steffensen og Marcus Raakjær lægger an til en krammer efter kampen mod Mors/Thy. Sidstnævnte skifter nu til Odder.
To veloplagte mandskaber og et lige så veloplagt publikum i en fyldt opvisningshal i Vendsyssel Idrætscenter – det kunne kun blive godt på denne onsdag aften.

 

Måske lige bortset fra den detalje, at hjemmeholdet Elitesport Vendsyssel - som spiller på FfI's licens - tabte kampen mod Mors/Thy i Santander Cup med 21-26 (12-15) er dermed er ude af pokaltuneringen.

Men ingen havde vel ventet, at det nedrykkede 1. divisionshold skulle kunne true ligaholdet, der fortsat er i spil om DM-titlen. Rigtig spændende blev det heller ikke, selvom Mors/Thy måtte spille op uden fem skadede profiler, blandt andre de norske landsholdsspillere Erik Toft og Sander Øverjordet.

Men ESV lagde godt ud og holdt 5-5 primært takket være målmand Marcus Raakjær. Han spillede sin sidste kamp for ESV, inden han i næste sæson rykker til Odder. Den norske keeper sluttede med bravur og spillede sit allerbedste i en sæson, der ellers for hans vedkommende har været lidt blandet.

Hos Mors/Thy brillerede især den nybagte landsholdsfløj Bjarke Christensen med seks mål inden pausen. Han blev i anden halvleg afløst af den 20-årige Victor Bergholt, der er ny i førsteholdstruppen hos Mors/Thy. Han bliver god. Han var det allerede i denne kamp, hvor han kopierede sin kollega på venstre fløj med seks mål på en halvleg.

I det hele taget var der meget talent af fornøje sig over hos Mors/Thy – ikke mindst den kun 18-årige playmaker Viktor Norlyk.

Hos Elitesport Vendsyssel var Thomas Steffensen den mest fremtrædende i offensiven og blev topscorer med seks mål.

Efter kampen blev der uddelt følgende priser hos Elitesport Vendsyssel.
Årets spiller: Oliver Prince
Årets talent: Frank Pedersen
Årets fighter: Allan Halkjær
Årets ESV’er: Kristoffer Andersen

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close